<

Пилипюка звільнили з посади гендиректора ДП«Волиньвугілля»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:31 | 1.10.2019 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
26
/ коментарів 9

30-го вересня Андрія Пилипюка звільнили від виконання обов’язків генерального директора Державного підприємства «Волиньвугілля».

Про це йдеться у наказі реформованого Міністерства енергетики і вугільної промисловості України за 30-те вересня.

Звільнення відбулося у зв’язку з «реорганізацією підприємства відповідно до пункту 1 статті 40 Кодексу законів про працю України».

Наказ підписав Міністр енергетики і захисту довкілля, голова комісії з проведення реорганізації Міненерговугілля Олексій Оржель.

Нагадаємо, раніше БУГ писав, що Нововолинські шахти добувають вугілля без дозволів.




коментарів: 9
  1. Все це нагадує дурдом. Що від старої влади що від нової. Як бувший міністр Демчішин вів схему неплатити шахтарям щоб завести своїх людей на посади так і в Зе нічого не змінилось. А наод повірив в обіцянки що щось зміниться.Дякуєм вам слуги народу за новий розвиток вугільної промисловості. Ждем тепер коли ви ще понабивєте свої кармани. Успіхів вам!

  2. Ура!! Корупціонера звільнили!!! на черзі танчев!! І грощі появляться і зарплати піднімуться!!!

    • Ага,Вася Гура тобі зарплату буде піднімати і платити! Чекай, готуй кишеню. Та його на поріг в Міністерство не можна пускати…

  3. Ура корупціонер пішов! Ура крупціонер і злодій юрків прийшов. А гроші знов появляться в гури з юрківим. Вже трохи зголодніли,то вже наздоженуть!

  4. Реорганізація- ось ключове слово! Міністерство теж у стані ліквідації і реорганізації…

    • Все колись закінчується ! Вугільних шахт вже позбулися і Велика Британія,і Німеччина…Треба і нам приступати до закриття нерентабельних, нікому вже не потрібних наших шахт- дістрофиків. Проблем із працевлаштуванням звільнених шахтарів – не буде! Ви,подивиться скільки зараз в Нововолинську є об’яв з пропозиціями працевлаштування! Знов таки поруч братня Польща. Все буде добре, шановна Умо!

  5. Шахти фактично припинили видобуток вугілля у промислових масштабах. Хоча “Бужанську” і дев’яту шахтами і назвати вже неможливо . Півтори напів вбиті лавчонки. Дохозяювалися, що вже повний абзац. Волинському вугіллю -гаплик!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця