<

П’яний “дебош” у Нововолинську. Молодик привселюдно накинувся на колишню дружину (ОНОВЛЕНО)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 12.05.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
41
/ коментарів 6

6-го травня близько 18:00 у місті Нововолинську молодик у нетверезому стані влаштував “дебош” на перехресті вулиць Перемоги та Стуса. Витягнувши з автомобіля колишню дружину, почав їй погрожувати та бити на очах у перехожих.

Подружжя розлучилося 8 місяців тому, у них росте малолітній син. Потерпіла їхала автомобілем, поряд проїжджав колишній чоловік. Молодик зненацька вискочив з машини та почав виривати двері автомобіля, в якому за кермом перебувала жінка, став витягувати її з салону за волосся та привселюдно бити. Чоловік, що був у нетверезому стані, почав гамселити по машині – пошкодив двері, крило атівки та лобове скло, хотів забрати ключі від авто.

Почали зупинятися люди, хтось з очевидців зателефонував у поліцію. Деякі свідки події стали втихомирювати чоловіка. Ось що розповів журналісту інтернет-видання “БУГ” один з них:

“Їхав по Стуса у напрямку “Рідного краю”, зупинився перед перехрестям, з правої сторони їхав автомобіль. Переді мною назустріч на вулиці Стуса стояв джип БМВ, ззаду – інша машина з виламаною дверцею. Поки пропускав автівку справа, що рухалася від “п’ятачка”, побачив як з БМВ вийшов якийсь мужчина до іншого автомобіля і почав когось бити. Кого саме – чоловіка чи жінку, не бачив.

Чоловік 10 стояли під деревом і спостерігали за картиною, як я зрозумів, не першу хвилину. Тоді стало ясно, що він б’є жінку. Вискочив, взяв його “за бари”, поклав легенько на газон. Він почав кричати та виривався, хтось ще ззаду сів йому на ноги. Як здалося, він був у нетверезому стані. Мені сказав, що за кермом їхала його подруга. Хвилин 5 його стримував. Приїхала поліція і я по-англійськи пішов”.

Untitled-1

Правоохоронці прибули через хвилин 5-10, хотіли забрати автівку на штрафмайданчик. Молодик розповів поліцейським, що колишня дружина забрала ключі від його авто, що не було правдою. Поліція відійшла від машини, а в цей час чоловік скочив у БМВ та покинув місце пригоди. Правоохоронці затримали його у місті.

Як виявилося пізніше, колишню дружину під час інциденту нововолинський “дебошир” звинуватив у тому, що переслідує його.

У правоохоронних органах “БУГу” пояснили, що вилучили у хулігана посвідчення водія та направили в суд справу про порушення статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У свою чергу було порушене кримінальне провадження за статтею 125 ККС. Ведеться досудове розслідування.

“БУГ” і надалі інформуватиме про цю прикру подію та дії правоохоронців. Прохання до мешканців Нововолинська, які були очевидцями, звертатися у редакцію нашого видання bugorgua@gmail.com

Деталі згодом.

1463049528479

На електронну адресу інтернет-видання “БУГ” прийшли перші фото від свідків інциденту. Розраховуємо на допомогу читачів у зборі доказів щодо побиття нововолинки.

Screenshot_2016-05-12-19-14-39-964
Screenshot_2016-05-12-19-15-18-415




коментарів: 6
  1. О, так це ж наш “горе” водій Даник Володя. Враховуючи колишню ДТП в якій він збив пенсіонера, та і той факт що тверезий він за кермо не сідає – можливо тепер його приструнять. Маю надію що не бідний батько таки не стане заступатись. Жалко що через його безнаказанність страждають люди! Напевне потрібно щоб він когось вбив, а би його ізолювали!!!

  2. Пенсіонера то не просто збив, а насмерть. Якшо вже після такого вдалося “вийти сухим”, думав принаймні це стане уроком. Але ж ні- далі літає містом, і часто п’яним.
    Таким же п’яним його ж зупиняв під Донбасом Леонід Климович, але як я розумію і там горе-водій уникнув покарання.

  3. Я вже багато разів писав про “європейський” Нововолинськ із феодальною закваскою. Про погрози простим громадянам та беззаконні дії місцевої влади… Свівілля знахабнілих від безкарності молодчиків та синків чиновників. Молодці, хлопці, що нарешті віддухопелили розперезавшогося від безкарності водія.

  4. Нормальна адекватна людина навіть в стані сильного алкогольного сп’яніння так себе не поводить…
    Забрати права, змусити привселюдно вибачитись і відремонтувати пошкоджене авто. Матеріальго компенсувати моральні збитки фінансовою компенсацією колишній дружині.

  5. Він зараз проживає в нашому домі вул.Кауркова 2.Б…. якщо потрібна детальна інформація можемо надати.Тут цьому виродку зовсім не раді, не хочуть багато людей мати такого сусіда,переживаємо бо в нас тут гуляють малі діти,а він приречений на неприємності.Якщо можете то вирішіть будь ласка це питання!!!переживаємо бо в сусідньому домі хтось підпалили комусь авто і згоріло декілька машин,дуже не хотілось би щоб із-за такого славнозвісного СУСІДА тут постраждали невинні люди та діти.МИ ХОЧЕМО ЖИТИ і СПАТИ СПОКІЙНО!!! Можливо він переховується ТУТ !!!! дякуємо якщо ВИ нас почули,жителі будинку вул.КАУРКОВА 2Б!!!!!!

  6. Мерзотний “тіпок” … Дай Боже , щоб позбавили прав на керування ТЗ … А як то родичі пенсіонера не спалили йому машину разом з властником ? Одним би покидьком в місті було б менше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер