<

Проєкт «The Hub» селища Благодатне отримав перемогу на всеукраїнському конкурсі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 5.12.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

4-го грудня у Києві відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування». Молодіжний простір «The HUB» у селищі Благодатне виборов перше місце за залучення молоді до місцевого економічного розвитку.

Як розповів БУГу селищний голова Олександр Топорівський, після подачі заявки на конкурс приїжджали представники з Ради Європи та особисто на місці перевіряли проєкт.

Дипломом І ступеня у номінації «Практики залучення молоді до місцевого економічного розвитку» нагородили за створення молодіжного простору «The HUB» у Благодатному.

“Ми вперше беремо учать у такому конкурсі і одразу перемога. Для нас це прекрасна можливість бути в спільноті практик самоврядування та ділитися досвідом. Невдовзі плануємо їхати на форум, який відбудеться у Кракові. Готові й надалі розвиватися,”- зазначив Топорівський.

Уже шостий рік поспіль Міністерство розвитку громад та територій у співпраці з Програмою Ради Європи проводить Всеукраїнський конкурс. Цьогоріч зі 136 практик органів місцевого самоврядування конкурсна комісія обрала 30 переможців,- інформують у прес-центрі ініціативи “Децентралізація”.

Нагадаємо, 18-го липня проєкт «The Hub» відкрили у Палаці культури селища. Головне мета – це щоб молодь дізнавалася щось нове, чогось вчилася і спілкувалася з однолітками.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер