<

Прес-конференція нардепа Ігоря Гузя. Нотатки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:07 | 15.12.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 3

15-го грудня у Нововолинську відбулася прес-конференція народного депутата України Ігоря Гузя для місцевих ЗМІ. Зустріч із журналістами пройшла в молодіжно-ресурсному центрі «Нові крила».

“Аміла”: проект за державні кошти і так бездарно робити!

Мушу згадати кошти на дороги у Володимирі, хоч мені прикро про це говорити. Ви ж розумієте, що я не мав відношення ні до тендеру, не маю якихось функцій наглядових. Розумію, що кінця-краю тому немає, тому звернувся до генерального прокурора щодо керівництва цієї фірми та їхньої діяльності.

Є всього чотири депутати у Верховній Раді такі, як я

Є чотири депутати, які не пропустили жодного засідання. Це біда українського парламенту – відвідуваність депутатами засідань. Десятки, сотні важливих законів не приймаються тільки тому, що депутат не присутній в залі. Ми знаємо, що потенційно він би проголосував, але його немає. Він займається чимось іншим, а не виконує своїх обов’язків.

Люди звертаються в основному з питаннями фінансового характеру

Дуже багато звернень надходить, 1700 осіб звернулися в мої приймальні. Якщо взяти до уваги ще листопад-грудень, думаю, що таких виборців буде більше.

Звертаються в основному з питаннями фінансового характеру, є люди з важкими  хворобами, які потребують коштів на ліки.

За так званий “пакет щастя” не голосував

У “пакеті щастя” дійсно прописали норму зі збільшенням мінімальної заробітної плати, але разом з тим передбачили зменшення стипендій, пільговий проїзд та фінансування ПТУ скинули на місця. Тому я прийняв для себе рішення: не збираюся в подальшому голосувати за прописані антисоціальні норми.

Спроба дестабілізувати ситуацію завершилася неуспіхом тих політичних сил, які це ініціювали

Я не кажу, що не треба протестувати. Люди мають право, але не за гроші. На жаль, у нашій політичній системі продовжує діяти система за гроші штучно розвивати хвилі невдоволення серед мас.

Підкупи на виборах до ОТГ в Іваничівському районі – таке не сховаєш

На місцях спроб підкупу виборців неможливо сховати. І до речі, хочу сказати, що всі списки тих людей рано чи пізно будуть опубліковані і це насправді ганьба. На такому рівні виборів “заходять” гроші – такого ще не було в нас на Волині.

Так чи інакше, буду робити все можливе, щоб до 1-го червня вся територія мого виборчого округу була в об’єднаній громаді.

Ненадання “безвізу” – не провина української влади

Україна виконала всі 144 критерії плану дій візової лібералізації. Ось результат. Нам “маякують” європейці, що скоріше всього ці питання будуть розглядатися на початку лютого. Також, ви знаєте, у Європейському союзі обговорюється питання стягнення одноразової сплати при перетині кордону.

Не добудувати перинатальний центр у Луцьку – злочин

Всі шестеро народних депутатів, які представляють Волинь, підписалися під зверненням і ми будемо дотискувати питання фінансування центру.

Прикордонники відімстили не мені, а жителям Устилуга

Прикро, що в ніч після мого виступу прикордонники прийняли рішення знятися із сервісної зони в Устилузі. Мені дзвонити керівники органів місцевого самоврядування, що таким чином вони мені відімстили за виступ. Ситуацію спробували врегулювати, але в незаконний спосіб – поставили дружинників. Що це за підхід? В нас є прикордонники, митники і поліція, які можуть згідно закону регулювати питання, що стосуються черги і дорожнього руху.

До кінця року відкриємо туристичну родзинку “Я люблю Іваничі”

Декому серце муляє. Якщо хтось бачить проблему в тому, що Ігор Гузь з місцевою владою відкривають “родзинки”, будемо уникати таких моментів. Але вважаю, що ми робимо правильно.

Пріоритети на наступний рік – активніше працювати з органами державної влади

Наступного року більше уваги приділятиму лобіюванні інтересів округу в діалозі з органами державної влади. Депутат повинен приймати закони в першу чергу. Згортати діяльність ми не будемо, навпаки, у нас є дуже багато планів.




коментарів: 3
  1. Цікаво оберуть Гузя ще раз, чи не оберуть люди? Гасло Ігор приде та порядок наведе вже не катить

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер