<

Понад 2 мільйони на премії: люди були без роботи, а працівники виконкому Нововолинської міськради – з винагородами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 24.06.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
21
/ коментар 21

В той час, коли у світі триває пандемія коронавірусу і багато людей залишилися без доходу, працівникам виконавчого комітету Нововолинської міської ради продовжували виплачувати премії.

За січень-травень на преміювання витратили більше двох мільйонів гривень. Про це стало відомо із відповіді на запит депутата Нововолинської міськради Володимира Шаповала.

“Протягом січня-травня працівники виконавчого комітету преміювалися у розмірі 80 відсотків місячної заробітної плати. Преміювання працівників здійснюється згідно розпоряджень міського голови, положення про преміювання та відповідно до економії фонду заробітної плати.

На додаткові винагороди за працю витратили протягом січня – 424 343, 24 грн, лютого – 435 823, 34 грн, березня – 451 197, 17 грн, квітня – 417 379, 11 грн, травня – 456 909, 14 грн. Разом – 2 мільйони 185 тисяч 652 гривень.

Складна ситуація в регіоні та країні не стали на заваді для виплат премій у звичному режимі працівникам виконкому.

У зв’язку із пандемією коронавірусу бюджет міста недоотримує кошти, а їх частина, яку мали б витратити на потреби міста, спрямована на боротьбу з COVID-19. Разом з тим, багато людей залишилися без роботи та доходу. Наприклад, значна частина підприємців та їх найманих працівників опинилися в пастці, не маючи змоги під час введення карантину вести свою діяльність.

То ж зараз “саме час” меру Нововолинська тішити своїх  працівників та проїдати бюджет міста.

“До виборів 4 місяці…”




коментарів: 21
  1. Чого в Новіку комуналка найдорожча в державі? Чого всюди дозволяють людям встановлювати автономку, а тільки в Новіку ні? Голосувати піду за того мера, хто дозволить ставити автономне опалення! Крапкп!

    • Порядок відокремлення (відключення) власників квартир та нежитлових приміщень багатоквартирних будинків від ЦО та ГВП

      1. Власники квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку, приєднаного до ЦО та ГВП, мають право відокремити (відключити) свою квартиру чи нежитлове приміщення від ЦО та ГВП у разі, якщо на день набрання чинності Законом України «Про житлово-комунальні послуги» не менше як половина квартир та нежитлових приміщень цього будинку відокремлена (відключена) від ЦО та ГВП, та влаштувати систему індивідуального теплопостачання (опалення та/або гарячого водопостачання) у такій квартирі чи нежитловому приміщенні.
      НАКАЗ
      МІНІСТЕРСТВА РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, БУДІВНИЦТВА ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ № 169 від 26.07.2019

      • Зустрічне питання:як там новенька дорогенька автівка марки Щкода Суперб, нещодавно придбана? Значить непогано живе комунальне начальство в місті найвищих комунальних цін та тарифів за тепло. Чого ж тоді Червоноград дозволив всім ставити автономку? Ага, ясно бо тоді наше нпчальство не зможе великі премії собі виписувати та дорогеньеі нові Шкоди Суперби собі купляти під час пандемії

        • Запитайте яка вартість опалення в тих людей які не мають змоги відключитись віж системи ЦО. Не все так в розових тонах. В монети є дві сторони…

  2. Ми ж для них просто електорат, не люди…Тому їм до одного місця всі ті проблеми, які вони на нас навішали – комуналку, убогість доріг і вулиць, криміналітет і страшну екологію…Вони уявляють себе богами і безсмертними…А дарма….Карма…Вона діє…

  3. Не ну не тцуки, коштів на асфальт не маємо, на дитячі майданчики не маємо, на захисні костюми лікарям скидали всім Новіком, на освітлення не маємо, курва, лишніх грошей, а тут премії. Базарніки 2 місяці не виходили на роб місця- то нехай ті заплатять, начальство 2 міс на карантині то плюс 80 %. Та пенсія взагалі берега не баче.

  4. курва, ви коли перестанете рахувати чужі гроші? ви знаєте, який оклад у спеціаліста міської ради??? то я вам скажу – 3500. багато??? зажралися там???
    премія – ну ще 80 відсотків це хай 7 тис. мільйони???
    за собою дивіться!!!

  5. Йой та вони кожен місяць самі собі пишуть суми премій, накази підписуються без розгляду, але чомусь тільки зараз це помітили.

  6. М-депц. Дивіться і робіть висновки. Цих 2 185 562 грн. – людські гроші. Наші з вами. Бо ані міська рада, ні виконком, ані міський голова з заступниками та “червоним директоратом” коштів не заробляють. Є шанс “віддячити”. 25 жовтня цього року. Не прогавте.

  7. Такі премії мають і в Управлінні соціального захисту. Там зарплати в начальника і заступника більше 20 000. Напевне, щоб добре нас захищали.

  8. А тим часом десятки батьків в місті благають про матеріальну допомогу на лікування тяжкохворих дітей. І не одна нелюдина з місьвиконкому не перечислила свою премію на рахунок цих нещасних дітей.Чому не можна зробити матеріальний фонд допомоги таким діткам, а тільки собі виписувати преміі і красти.

    • а звідки ви знаєте, хто і що перечисляє???
      за всіх не скажу, але знаю одну дівчину, вона з зарплатою 5 тис грн дуже часто перекидає гроші, хай по 100 грн, але допомагає, чим може, а що зробили ви???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер