<

Поліція викрила злодія з Іваничівського району, який грабував жінок у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:06 | 3.12.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Нововолинські правоохоронці викрили чоловіка, мешканця Іваничівського району, який грабував жінок на території міста.

Про це розповів начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук.

21-го листопада в 17:25 надійшло повідомлення про грабіж.У літньої жінки біля входу в під’їзд невідомий вирвав сумку, в якій були банківські картки, кошти в сумі 160 гривень та особисті речі.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівниками слідства, карного розшуку, за сприяння прокуратури, встановлено особу злочинця. Ним виявився житель села Павлівки Іваничівського району, який приїздив у Нововолинськ, вів антигромадський спосіб життя. Раніше не судимий.

Зібрані речові докази, даний громадянин був доставлений у відділення поліції, дав покази. Вирішується питання про кваліфікацію злочину, пред’явлення підозри та обрання запобіжного заходу.

22-го листопада в поліцію звернулася мешканка Нововолинська 1956-го року народження, яка повідомила про грабіж поблизу магазину “Дебют”. У жінки вирвали сумку, в якій були особисті речі, гроші та документи.

Правоохоронці встановили, що злочин вчинив той самий чоловік, мешканець Іваничівського району. Розкрити обставини грабежу допомогли камери відеоспостереження, встановлені біля магазинів та в місті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер