<

Поїздка на Київ нововолинських шахтарів відміняється. Поки що

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:49 | 15.12.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Гірники з Нововолинська не проведуть акцію протесту під Міністерством енергетики та вугільної промисловості 17-18-го грудня, як планували, через відсутність коштів на оренду автобусів.

Плани шахтарів змінилися, бо не вистачає фінансування, щоб оплатити транспортні послуги.

“Ми можемо знайти кошти на паливо, але перевізники хочуть гроші за оренду транспортних засобів. Нам чотири автобуси у 76 тисяч гривень обійдеться – в цьому проблема.

На жаль, процес гальмується ще й через те, що Волинець у Брюсселі. Поки ще живі спогади про Ягодин, хотілося б, звісно, швидше закріпити результат. Є інформація, що довірена особа міністра вугільної промисловості Венгрин сьогодні хоче зустрітися з губернатором Волині.

Скоріше всього, організуємо виїзд на 22-ге число. Це навіть краще, бо там будуть представники з усієї України, не тільки Волині”,- прокоментував ситуацію голова місцевої організації НПГУ Сергій Демченко.




коментарів: 3
    • І більше всього не дадуть. А шо ті шахтарі зроблять владі перед Новим роком? А нічого, опустять носа, як ті телятка посмлшні, і будуть ждати поки приймуть бюджет на 2016 рік і щось да цикнуть. А влада як срала, так у буде срати на вас. Можна подумати як приідете під Кабмін покричите, побєте казками і сразу гроші дадуть.)))) За шторами постоять, подивляться на придурків і полетять на Мальдіви Новий рік і Різдво святкувати. А за вас і в думках не згадають.Так ваоно є. За людей влада НЕ ДУМАЄ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер