<

Поїхали в об’їзд: мешканці Нововолинська скаржаться на автівки, які «пролітають» вулицею, минаючи карантинний пост

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:36 | 23.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ коментарів 11

Мешканці вулиць Марка Вовчка та Лісної у Нововолинську масово почали писати скарги журналістам та в соцмережах про те, що автомобілі минають контрольно-пропускний пост, що біля ОККО.

Водії об’їжджають встановлений КПП через їх вулиці. Люди зазначають, що автівки “літають”, піднімають пил та створюють шум біля приватних будинків.

Нагадаємо, на виїздах та в’їздах з Нововолинська від 12:00 23-го квітня функціонують контрольно-пропускні пункти. На в’їзді зі сторони Львова та Іванич були черги з кілька десятків автомобілів, така ж ситуація у напрямку виїзду з міста.

Винахідливі водії знайшли вихід із ситуації, як не стояти в заторах.

“Поставили блок пост, а машини об‘їжджають через нашу вулицю Марка Вовчка і Лісну. Який сенс того посту, якщо дуже багато автомобілів його минають? Їдуть дуже швидко. Сусіди навіть повідомляли на лінію 102, сказали передадуть на Нововолинськ. Коли мене зупинили, я теж поліцейському сказала, що водії їдуть через нашу вулицю, на що він відповів: працівників не вистачає, щоб поставити їх на в’їзді у вулицю”, – поскаржилася жителька вулиці Марка Вовчка.

Подібні коментарі лишили і під новиною на сайті БУГ та у фейсбуці:

– А можна завтра журналістів прислати на вулицю Марка Вовчка. Познімати, як обїжають блокпост. Через вулицю Марка Вовчка і Лісну проїжать більше автомобілів, чим через блокпост.

– Цей пост, на мою думку, повинен бути на знаках Нововолинськ при виїзді і вїзді. 

– Ну все розумію, але в такому місті зробити контрольно-пропускний пункт, це потрібно додуматись, цеж все-таки місто, чому люди, які проживають у місті, або працюють на заправці, очисних курчаку і т. п, чи які проживають на Сокальській чи в районі колишнього молокозаводу, мають стояти в тих пробках, це якось усе непродумано.

– По вулиці М. Вовчка більше їде, ніж тудою, по всьому самострою їдуть, хай той пост за місто винесуть.

– Жах.. і всі їдуть через Лісну і Марка Вовчка…

Нагадаємо, контрольно-пропускні пункти встановлені за рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій задля запобігання поширенню коронавірусу.

Черги з автівок, температурний скринінг та перевірка документів: контрольні пункти працюють на в’їздах до Нововолинська




коментарів: 11
  1. у Луцьку є пост, там температуру міряють одному через машин 10. а у Нововолинську кожному.
    щоб проїхать пост потрібно простояти 30хвилин, це нормально ??? маразм !!! яка ціль тих постів поясніть мені, бо я не могу понять..

    • А жителі Марка Втрачена і Лічені по інших вулицях не зводять… Це їх власність, вулиця !!! Брєд…

    • Не умнічай. Цікаво булоб побачити твою реакцію якби їхало 50 машин за 10 хв під твоїми вікнами і стояла пиль що дальше 2 м невидно нічого

      • Так ямку не засипати треба (і наврядчи влада там щось засипала? ) , а асфальт прокласти, якщо це дорога! І чому через недбалість влади повинні страждати жителі вулиці вдихаючи цей пил!

  2. Так саме головне , що ніхто проти щоб їздили. Але тут нашу вулицю просто пролітають. Не всі звичайно, є люди культурні , а є яким всеодно. Тут немає асфальту, тому весь пил летить додому, вікна відкрити неможливо

  3. Спитайте в людей на Сокальскій і цьому районі,чим дихаюь вони при заторі в 1км і кому краще жити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер