<

У Нововолинську пиятика двох жінок та чоловіка закінчилася різаниною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:10 | 7.08.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську на Шахтарському мікрорайоні розпивання спиртних напоїв компанії чоловіка та двох жінок закінчилося різаниною. Інцидент стався 6-го серпня.

Чоловік та його співмешканка влаштували вечірні “посиденьки”. Компанію їм склала ще одна жінка, спільна знайома пари. Між любителями відпочити за чаркою виникла сварка, після якої чоловік з ножовим пораненням втрапив у реанімаційне відділення центральної міської лікарні.

Жіночки з “дружної” компанії, котрі самі викликали швидку, твердять, що їхньої вини у цьому немає. Мовляв, на емоціях він сам себе вдарив ножем. Саме такі свідчення жінки надали правоохоронцям.

Обійшлося без смертельних наслідків. На даний час чоловік перебуває в реанімаційному відділенні. Правоохоронці планують взяти в нього свідчення. У випадку, якщо тілесні ушкодження були нанесені співмешканкою потерпілого, або їхньою спільною знайомою, проти них будуть порушувати кримінальну справу за  частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України “Тяжке тілесне ушкодження”, за яке загрожуватиме від 5 до 8 років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок