<

Після грабежу на ринку – в СІЗО: Жоріка, який обкрадав магазини Нововолинська, взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 13.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Нововолинський суд взяв під варту місцевого магазинного злодія. 5-го лютого “БУГ” публікував про нього відео з камер спостережння: чоловік за 20 секунд вкрав пральний порошок.

Злодій Жора, переважно разом з товаришем, крав із супермаркетів та магазинів “все, що не так лежить”. БУГу стало відомо, що його затримали. 34-річний чоловік вже має судимість, вживає наркотичні засоби.

У коментарі керівник Нововолинського відділу поліції Сергій Галащук розповів, що “попався” чоловік на грабежі з ринку 18-го лютого.

Вкрав два светри з торговельного контейнера на місцевому ринку. На місці його затримав чоловік. Дана особа вже має кілька відкритих кримінальних проваджень за вчинення крадіжок“, – зазначив Галащук.

Слідчі клопотали про обрання Жорі запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Суд задовольнив клопотання.

Нагадаємо про відео, на якому зафіксовано, як Жорік краде пральний порошок з одного із місцевих магазинів. На вулиці чоловіка чекав товариш. Про його долю поки невідомо.

Вкрасти за 20 секунд: «майстер-клас» від нововолинських магазинних злодіїв.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/2043354019116179/




коментарів: 2
  1. Нарешті то,тікі потримайте його хоча б до пенсії,ато наркоторговців накрили а через декілька днів їх бачили в місті,як розуміти цей цирк???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер