<

Підрозділу Нацполіції в Нововолинську не буде

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:02 | 29.05.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Управління поліції функціонують у 32-х містах України, впродовж 2017 року планується створити нові підрозділи в містах Сарни, Умань, Ковель. У Нововолинську створення аналогічного підрозділу не передбачається. 

Про це повідомив заступник Міністра внутрішніх справ Олексій Руденко у відповіді депутату Нововолинської міської ради Володимиру Шаповалу.

Нагадаємо, що 24-го лютого на чотирнадцятій сесії Нововолинської міської ради Володимир Шаповал озвучив депутатський запит про створення у місті підрозділу Національної поліції.

Поштовхом до цього стало загострення криміногенної ситуації у Нововолинську та селищі Благодатному. Якщо у Ковелі планується створення підрозділу чисельністю 170 осіб, основне завдання якого – забезпечення дотримання правопорядку, то позитивно було б поширити їх компетенції на прилеглі райони Нововолинська – Володимир-Волинський та Іваничівський райони, – йшлося у документі.

Депутат надіслав відповідне звернення міністру внутрішніх справ, натомість прийшла відповідь від заступника  міністра. Він зазначив, що відкриття нових управлінь патрульної поліції та створення нових структурних підрозділів проводиться згідно з планом основних заходів Національної поліції України на відповідний рік.

Впродовж 2017 року передбачається створення нових підрозділів поліції в містах Сарни, Умань, Ковель, а в майбутньому планується подальше збільшення території обслуговування патрульної поліції.

Нагадаємо, що в 2016-му році рівень «нововолинської» злочинності дорівнював рівню в обласному центрі, хоча населення в Нововолинську у чотири рази менше.




коментарів: 2
  1. Я ж вже писав, що в деяких місцях дебіли позбирались! А в Нововолинську що,потрібно Гуляй-поле об*явити? Тоді позабирайте залишки міліції разом з судами і не мішайте.

  2. Пора вже самоорганізовуватися й наводити лад у себе вмісті своїми силами ато мер й поліція вже понаводили лад в місті, скоро вже вмісто страшно вийти буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер