<

[ОНОВЛЕНО] У Нововолинську ДТП: зіткнулися мінівен і мотоцикл

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:00 | 20.03.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
19
/ коментарів 11

19-го березня близько 15:00 у Нововолинську на трасі Р-15 по вулиці Луцькій, 1, неподалік «Епіцентру», трапилася ДТП.

Як повідомили БУГу очевидці події, зіткнулися мотоцикл та мінівен.

За кермом двоколісного транспорту перебував хлопець, якого госпіталізували до лікарні. За попередньою інформацією, він отримав перелом тазу.

Як згодом повідомив БУГу т.в.о. начальника Нововолинського відділу поліції Василь Бучинський, за кермом мотоцикла Suzuki перебував житель Нововолинська 1992 року народження.

Рухаючись у напрямку Володимира-Волинського, мотоцикліст не впевнившись у безпечності маневру та не вибравши безпечну швидкість, розпочав обгін автомобілів, які рухалися в попутному напрямку. Внаслідок чого 27-річний водій мотоцикла зіткнувся з автомобілем Mersedes Vito, що повертав ліворуч. Автівкою кермував житель Нововолинська 1967 року народження.

Внаслідок ДТП мотоцикліста госпіталізували в травматологічне відділення Нововолинської ЦМЛ з діагнозом закритої черепно-мозкової травми, струсом головного мозку та переломом кісток тазу.

Водій автомобіля за медичною допомогою не звертався.

Транспорті засоби поміщені на арештмайданчик.




коментарів: 11
  1. Вчора цей же гонщик, на мопеді , ледь не влетів під колеса на автостанції, червоне світло йому не заважало

  2. Передала мама чи бабуся мопеда з Італії,а воно калікою себе зробило,ще й людям гіморою добавили(замість Коронавірусу).

    • А тобі так обідно шо їм передали а тобі ні ? Іди напиши заяву мене батьки обділили мопедом , а природа розумом шоб писати такі дурниці .

      • Ти в дзеркало на себе дивилася? тебе точно матінка-природа всім обділила,і псевдонім у тебе ДИБІЛЬНИЙ.

        • Може і дибільний , але мене природа нічим не обділила , в людини горе, а ти пишеш всяку херню , іди краще займись корисними річми !!!

  3. А це все фігня їду на литовиж включаю поворот на ліво і тут дивлюся летить колона і бере на обгон і що тоді робити включив за сто метрів а їм однаково траса супер там обмеження швидкості нема а міліція в кабінетах сидить скільки їжджу там неразу не бачив

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер