<

Нововолинським шахтарям-інвалідам вручили нагороди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:46 | 26.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 3

26-го серпня громадська організація «Спілка шахтарів-інвалідів праці Волині» вручала грамоти та ордени працівникам галузі з нагоди святкування на державному рівні Дня шахтаря.

Відзнаки надійшли з Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, а вручали їх – голова організації – Олексій Ласкевич та  Валерій Хмельницький, котрий висловив вдячність усім присутнім за заслуги у шахтарській сфері.

Почесні грамоти вручали за наполегливу, сумлінну працю по відстоюванню та захисту соціальних прав та свобод постраждалих на виробництві шахтарів-інвалідів та родин загиблих шахтарів.

Як зазначив Антон Макарук, «Спілка шахтарів-інвалідів праці Волині» – це потужна організація на місцевому рівні. «1981 року, під час роботи на шахті, втратив праву руку. Хоч це було давно, але досі у снах бачу, як працюю у шахті. Ми всі об`єднані цією спілкою, бо той, хто хоч раз працював шахтарем, ним і помре», – зауважив Антон Макарук.

DSC_0092
DSC_0119
DSC_0097
DSC_0107
DSC_0112
DSC_0096




коментарів: 3
  1. Хто директор?Хмельницький?Те що вiн cпить i бачить себе на цьому мiсцi- це одне,але на 26.08.2016р. в.о. ген.директора ДП “Волиньвугiлля” пан ПИРIГ.Пишiть достовiрну iнформацiю,а не брехлi як завжди.

    • Хмельницький і є директор з виробництва, а Пиріг в.о.генерального директора. Так, що не придерайтеся, тут вірно написано!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця