<

Нововолинських “каналізаційних злодіїв” підловила на гарячому… не поліція, а відеокамера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 2.08.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
950
/ коментарів 15

У Нововолинську злодіїв, які за дві доби викрали 15 люків, в процесі крадіжки зафіксувала камера відеоспостереження. Правоохоронці просять жителів міста допомогти розпізнати негідників.

Інтернет-видання “БУГ” повідомляло про зухвалих злодіїв, які крадуть каналізаційні люки на вулицях міста. За два дні нововолинський водоканал не дорахувався 15 кришок. Заміна вкрадених люків на нові коштує дорого. Так, металічна кришка обійдеться водоканалу у 2000 тисяч гривень. А от здати на металобрухт її можна за 300 гривень.

На пунктах прийому металобрухту люки у нормальному вигляді не приймають. Крадії здають їх потрощеними, разом з іншим металевим непотребом. Зі слів нововолинських правоохоронців, 7 з 15-ти викрадених кришок вдалося повернути. Злодії викинули їх з автомобіля, коли при спробі здати власник прийому металобрухту став погрожувати, що викличе поліцію.

Незважаючи на кримінальну відповідальність, люки все одно крадуть. Затримати злодія на гарячому або з речовим доказом у руках посеред вулиці зовсім непросто. У випадку з нововолинськими “каналізаційними злодіями” допомогла камера відеоспостереження. З відео видно, що викрадають люки чоловіки зовсім не схожі на осіб без певного місця проживання, представників ромської народності та безробітних, які не мають джерел доходу.

Загалом, подібний злочин кваліфікується як крадіжка, міра покарання передбачає строк ув’язнення до 3 років. Якщо людина не була судима, то їй дають умовний термін покарання.

У Нововолинську каналізаційні колектори, біля яких “попрацювали” злодії, вже обгороджені. Хоча щоб стовідсотково уникнути проблеми з падінням у каналізаційний колодязь, потрібно не надіятись на те, що його прикриють кришкою, а уважно дивитися під ноги.




коментарів: 15
  1. Для тупих – пацан уже здав-вітя горшков на червоних жигулях 11-ї,або 13-ї моделі.Шо тут ше не ясно???

    • Сторінку видалено вже почьті як два місяці назад!!!якшо це для тупих непонятно,і раньше не замічяли!!!

  2. Короче вже всі знають, хто то, тільки поліція знову мілція і нічого не робить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер