<

Нововолинський осередок партії “Батьківщина” очолив Андрій Сторонський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:36 | 19.08.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 10

За інсайдерською інформацією головою Нововолинського міського осередку політичної партії “Батьківщина” став заступник мера Сапожнікова Андрій Сторонський.

Партія “Батьківщина” під час конференції змінила свого керівника. Замість Любові Соколової, яка очолювала партійну організацію від дня її заснування, очільником нововолинських прихильників Юлії Тимошенко став Андрій Сторонський. Очевидно, позиції мера Сапожнікова зміцнюються.

Беззаперечними козирями партійної організації “Батьківщина” є постійний електорат, сильне молодіжне крило “Батьківщина Молода” і, звісно ж, те, що в місті є багато  прихильників Юлії Тимошенко.

До речі, саме “Батьківщина” була суб’єктом висування Віктора Сапожнікова на виборах міського голови у 2010-му році, які він переміг.

Нагадаємо, що 15-го квітня цього року міський осередок президентської партії “Солідарність” очолила Ольга  Лакиш – родичка Андрія Сторонського.




коментарів: 10
  1. Обережно: ненормативна лексика від нового голови МО ВО “Батьківщина”.

  2. Нововолинці щиро вітають пана Андрія Сторонського із обранням та бажають йому нових успіхів та досягнень на благо нашого рідного міста!

    • ти йобнутий так як і твій сторонський. Може ти йому мінєт робиш за кілька гривень і премію

  3. гість говоріть за себе, більшість нововолинців можливо плюються від даного чоловяги,але напевно не вітають,а з досягнень хіба що збільшення мережі аптек, бо медицина в нововолинську за таких керівників(де навіть прибиральники носять хабарі)хромає на всі 200%.
    А за місто він буде “переживати”, вже попередню каденцію спереживався.
    Став №1, бо знає якщо по округу піде то люди заплюють, зиахлював, як завжди.

    • Хто з нас за кого говорить покажуть вибори.Вже недовго чекати.Переважна більшість містян за Сапожнікова та за “Батьківщину”! Слава Україні!

      • в “контексті”…. ) Вже зовсім по-дурному було б ганити опонентів))) Буг непогане видання, але “незалежності” більше б!!!

  4. Типу “Батьківщина” така погана…. Мені все більше здається – БУГ пише заказуху аби Гузя вигородити або “потонувший” ФрОнт зміН( Вибори тут давно почалися… НЕ ДЖЕРЕЛО, А – болото!

  5. Ну що люди-скрізь ніхто і ніде не може догодити?? А,можливо,причина в іншому-тобто собі?Відбулись перевибори партійного голови,то це їхня партійна справа,а сам Сторонський,що теж не той,бо,як мужик когось поставив на місце-це що трагедія…Щось таки не нормально у суспільстві…

  6. Цікавоооо. То Сапожніков винен, що Сапожніков виграє вибори. ТО Сторонський і Лакиш винні, що Сапожніков виграє вибори. Зауважте – політичні опоненти як один констатують цей факт. Забули тільки, що ніхто нікого за шкварку у будці до бюлетеня не тягне, то вільний вибір. А що нема гідної конкуренції…то вже пробачте, в піддавалки якось негоже бавитись. Ростіть!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер