<

Нововолинськ, не спи! Підтримай сім’ю загиблої Катерини Литкіної в суді!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:10 | 26.10.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ коментарів 7

В четвер 27-го жовтня о 10:00 у Волинському апеляційному суді пройдуть судові дебати перед винесенням рішення у резонансній справі, що сколихнула не тільки Нововолинськ, а й всю країну. Судді вирішуватимуть, чи відпустити з-під варти підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної.

Дякуючи представникам ЗМІ справа набула розголосу і тепер про жорстоке вбивство молодої дівчини із Нововолинська знає вся Україна. Тільки говорячи правду можемо добитися справедливого розслідування цього страшного злочину.

Саме тому запрошуємо журналістів для висвітлення судового процесу та всіх небайдужих громадян.

Справу будуть слухати публічно. Не потрібно тиснути на суддів та влаштовувати пікетів – просто прийти та подивитися в очі слугам Феміди, слідчим, прокурорам…

Шановні мешканці, активісти Нововолинська та всі небайдужі – зголошуйтеся, будьте активними! Часу лишилось обмаль.

Нововолинськ, не спи! Підтримай сім’ю загиблої Каті Литкіної в судовій залі! Адже в цій справі судять саме ваш голос та вашу думку!

Бажаючим бути присутніми на суді потрібно звернутися за телефонами: 0970374708 – Вікторія Литкіна (мама загиблої); 0964318086 – Юлія Ховайло (журналіст інтернет-видання “БУГ”).

Забезпечення транспортом гарантуємо.




коментарів: 7
  1. Все зрозуміло, але одного не зрозумію: а чому увесь удар приймає на себе лише ОДИН підозрюваний, в той час коли ДРУГИЙ живе і радіє життю? Про яку справедливість поліції та суду можна говорити, коли іншого навіть не намагаються хоча би привезти в Україну і особисто допитати? Наївні ви, люди!

    • Шановна,вас попросили тільки підтримати рідних,і тільки…..
      А ви ,я бачу хочете полепетати язиком.

  2. Бо це групове, а за групове покарання куди жощє ніж за таке коли вбивця один, тому й не спішать Максима повертати в Україну. Якщо посадять тільки одного, то аби не вийшло так що насправді вбивав інший а цей відсидів за нього. І як вийде на волю то як брат з братом розрахується? Чи не буде в того хто відсидів злості і ненависті до іншого, бо як не як то поки втрачені будуть а той на волі буде жити гуляти. Аби Ще один другого потім не грохнули …

  3. Де місцева влада Нововолинська? Чому, це садистське вбивство вона не взяла на осо бистий контроль? Чому місцеві депутати не створили депутатську комісію для контролювання слідчих поліції і прокурорів? Ви, Вікторе Борисовичу Сапожніков, міський голова Нововолинська чи Отвоцька, у Польщі? Куди дивиться перший заступник міського голови, він же секретар ради А.Сторонський? Із ними обома я сужуся у Нововолинську і у Львові за ймовірну узурпацію влади і можливий дерибан комунального майна. Чому ніхто із місцевих депутатів жодного разу не побував судових процесах?! Народ, ну і кого ми обрали?

  4. Анатоль, згідна з Вами. Кого ми обрали? Таке страшне вбивство стаеться, Богу дякувати, навіть не щорічно. Всі бачать проколи в роботі поліції, слідчих, експертів, тільки не міська влада. Жодного разу ні міська влада, ні міські депутати не поцікавилися чим можуть допомогти родині вбитої дівчинки. Навіть формального співчуття! Не кажучи вже по допомогу. І, дійсно, чому не створити депутатську комісію для контролювання ходу справи? Чому братика підозрюваного не спроваджено до України? Чому Назара з Нововолиського СІЗО переведено до Луцького? І ще багато різних ЧОМУ?

    • Ви запитуєте-читайте відповідь.Ми вибрали тих, кого заслуговуємо! Навіть ,якщо Ви і я не голосували за цю владу.А всі інші відповіді витікають з першої.

    • Пані, а замах на І.Желізка – власника ПП РО “Львівська жінка” коли він отримав 15 ножових поранень біля свого помешкання – хіба це не у Нововолинську було? А рейдерське захоплення КТ “ЛЖ” при допомозі судових виконавців, міліції та співробітників міської прокуратури (і міських депутатів, теж як вбачається) не у нашомі місті сталося? А замах на вбивство Кліндухова Є.П. у 2005 році, не у нас стався? Він і досі хворіє. А звіряче побиття Христини Кравець – дружини І.Желізка, у результаті якого вона й померла, наймані кілери не тут провели? А напад на Віктора Коптюка, голови УРП, із метою позбавлення життя… І це тільки квіточки, якщо не сказати більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа