<

Нововолинського наркоторговця засудили до обмеження волі на 4 роки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:37 | 11.12.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську засудили чоловіка за продаж наркотиків, призначивши покарання у виді обмеження волі на строк 4 роки. 

6-го грудня Нововолинський міський суд виніс відповідний вирок.

Мешканця Нововолинська, раніше не судимого, затримали в ході проведення оперативної закупки наркотичних засобів. 5-го лютого та 19-го лютого 2018 року засуджений збув за 125 гривень частину таблетки “субутекс” в дворі одного з будинків, що розташований по бульвару Шевченка.  

Правова кваліфікація злочинних дій за ч.1 та 2 ст.307 КК Україн – незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, в тому числі вчинений повторно.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до десяти років.

У судовому засіданні прокурор просив затвердити укладену між ним та обвинуваченим угоду про визнання винуватості, оскільки вона відповідає вимогам Кримінального кодексу України та укладена добровільно. У ній визначили міру покарання з врахуванням пом’якшуючих обставин: щире каяття та активне сприяння розкриттю злочину та відсутністю обтяжуючих вину обставин.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочинів, передбачених ч.1, ч.2 ст.307 КК України та призначив покарання у виді обмеження волі на строк 4 роки. 

Обмеження волі – покарання, яке полягає у триманні особи в кримінально-виконавчих установах відкритого типу (виправних центрах) у межах адміністративно-територіальної одиниці відповідно до її постійного місця проживання без ізоляції від суспільства в умовах здійснення над нею нагляду з обов’язковим залученням засудженого до праці. Як вид покарання обмеження волі чинить подвійний вплив на засудженого: він обмежується у праві на вільне пересування та обрання місця проживання та обов’язково залучається до праці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер