<

Нововолинські шахтарі збираються на акцію протесту під Верховною Радою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:21 | 24.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 5

У вівторок, 29-го жовтня, під стінами Верховної Ради України відбудеться акція пікетування шахтарських профспілок. До протестів долучаться гірники з нововолинських шахт.

Гірники вимагатимуть виділити кошти для погашення заборгованості з виплати зарплати. Про це повідомив глава Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй сторінці у фейсбук.

“Головна вимога учасників протесту – виділення 1 млрд гривень на виплату заборгованої зарплати, сума якої станом на 21 жовтня уже складає 1,172 млрд гривень “- написав Волинець

Він зазначив, що шахтарські колективи налаштовані рішуче й готові залишатись у Києві до тих пір, поки не буде ухвалено рішення про виділення коштів.

Голова місцевої організації НПГУ Сергій Макаров у коментарі БУГу розповів, що з Нововолинська буде їхати автобус. Очікується близько 50-ти шахтарів з копалень ДП «Волиньвугулля» «Бужанська» та №9, а також з недобудованої №10 «Нововолинська».

Загалом заборгованість по зарплатах на Волиньвугіллі складає 57 мільйонів 17 тисяч гривень.

Нагадаємо, 8 мільйонів гривень заборгованості по зарплаті виплатили нововолинським шахтарям.




коментарів: 5
  1. Скільки вугілля зараз дають ті контори двух здохлих шахтьонок та контора ситого ДП “волиньБЕЗвугілля” ? Тут вже бастуй чи не бастуй. Тільки щоб прискорити своє закриття, хиба шо

    • Ще вчора всі так раділи, що Юрків прийшов. Що щас вже заживемо! Зарплата буде, премія. А сьогодня , що переосмислили?

  2. молодець володимир петрович .дави їх ! вони тобі добре насолили.та й запрату не треба спішити давати .перед новим роком , або перед паскою ще можна дати відсотків зо 30 , на довше хватить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер