<

Нововолинська школа передала допомогу реанімаційному відділенню лікарні для боротьби з COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 23.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 відгукнулася на прохання Нововолинської центральної міської лікарні і її працівників та долучилася до надання благодійної допомоги для боротьби з коронавірусом.

Про це 22-го травня повідомила Наталія Руга в фейсбук-групі Освіта Нововолинська.

Придбали 185 респіраторів 3 ступеня захисту, ланцети й тест-смужки до глюкометра, стрічки для фіксації рукавичок і бахіл.

“Наш заклад зібрав 14 300 грн. Допомогу було вирішено спрямувати на реанімаційне відділення. Колектив школи щиро зичить усім працівникам НЦМЛ міцного здоров’я й Божого захисту. Дякуємо за вірність обов’язку, високий професіоналізм”, – йдеться в повідомленні.

Відділення реанімаціі НЦМЛ подякувало педагогічному колективу 3-ї школи (директор Юрій Мороз) за надану допомогу у боротьбі проти COVID-19.

“Завдяки зібраним коштам було придбано засоби захисту органів дихання, майже 200 респіраторів 3-го рівня захисту, фіксуючі стрічки для рукавиць та бахіл, а також тест-смужки до глюкометра.
Велике дякую кожному особисто, це справді приклад гідного навчання людяності та активної позиції. Бажаємо всім здоров‘я, сил та натхнення робити добро, яке обов’язково повернеться!
Бережіть себе!”, – написала на своїй сторінці в фейсбуці лікар-анестезіолог НЦМЛ Алла Шелестовська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер