<

Нововолинець проведе 3 роки в тюрмі за зберігання боєприпасів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:49 | 7.07.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарі 3

Нововолинець придбав і три роки зберігав 10 боєприпасів. А тепер 3 роки проведе за ґратами. Адже саме такий вирок чоловіку нещодавно виніс Нововолинський міський суд.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ще наприкінці липня 2016 року в Нововолинську по вулиці Княгині Ольги чоловік, без передбаченого законом дозволу, придбав 10 бойових припасів. Згідно з висновком експерта вони належать до боєприпасів та придатні для стрільби.

Опісля нововолинець переніс ці боєприпаси до підвального приміщення та зберігав їх без передбаченого законом дозволу майже 3 роки. 5-го березня 2020 року їх знайшли і вилучили правоохоронці під час проведення огляду приміщення.

Дії чоловіка кваліфіковані за ч.1 ст.263 КК України – незаконне придбання, перенесення та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу, тобто незаконне поводження із вогнепальною зброєю.

19-го червня 2020 року під час судового провадження прокурор та обвинувачений уклали угоду про визнання винуватості. Також чоловік повністю визнав свою вину.

Розглянувши всі матеріали справи, суд затвердив укладену угоду, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки.




коментарів: 3
  1. Що за припаси? Гранати? Снаряди? Патрони? А Володимир Рубан, що перевозив зброю з ордло зараз на волі… Так і живемо…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця