<

Новопризначеного керівника Шахти №9 «Нововолинська», який хотів сісти в крісло директора за допомогою тітушок, звільнили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 6.10.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
18862
/ коментарів 10

Міністр енергетики Герман Галущенко видав наказ про звільнення Сергія Троцька від виконання обов’язків директора «ДП Шахти №9 «Нововолинська»».

Відповідний документ виданий 6-го жовтня. Троцька мають звільнити 7-го жовтня, причиною є, ніби-то закінчення строку трудового договору.

Нагадаємо, на початку вересня на шахту №9 «Нововолинська» приїхав новий керівник, щоб зайти на ДП, найняв охоронну фірму з Києва. Працівники копальні стверджували, що це рейдерське захоплення.

На знак протесту, колектив шахти №9 «Нововолинська» відмовився спускатися у копальню та висловив недовіру новому директору. Гірникам перестали виплачувати зарплату. Згодом виявилось, що невідома особа від Троцька на території ДП знімала шахтарів на приховану камеру.

Щоб розібратись у ситуації та з’ясувати, чому шахтарям не платять зарплату, нардеп Гузь звернувся із депутатським звернення до прем’єра Дениса Шмигаля. Згодом там надіслали відповідь, що Троцька на шахту №9 призначили тимчасово, а гроші за серпень уже перекинули на рахунки Казначейства 27-го вересня. Хоча шахтарі в коментарях зазначають, що коштів досі не отримали.

5-го жовтня вони їздили в Київ та зустрічалися з міністром.




коментарів: 10
  1. Цікава ситуація ,права рука не знає ,що робить ліва і це в міністерствах .Де вони поеназбирували стільки баранів ,яким місце працювати двірниками і то не в кожному місті .

  2. Виходить,хто хоче той і стане керівником…?
    Заходьте люди добрі!
    Вибирайте собі посади…

  3. Простій це таке, павлік і шарік за простій нормально платив, а от за тітушок хто буде платити? Заощаджень напевно не вистачить троцьку…?

  4. Якби за простій заплатили хто все це наробив то інші б думали перш ніж робити. А за рахунок державний коштів що там це ж не із їх кишені зароблені.

  5. танчева викінули з ДП, ратицю з шахти, троцька також погнали – поперло.

  6. Юрків, ти ж з солодкою пенсією і з регресами, що не хватає? Чи ти кощей безсмертний?

  7. Лященому адвокатові вуглем за послуги заплатіть, шоб більше у подібні авантюри не ліз

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер