<

Небайдужі нововолинці вимагають справедливого розслідування смерті Катерини Литкіної

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:20 | 14.08.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
1560
/ коментарів 30

14-го серпня в центрі міста Нововолинська на Майдані незалежності зібралися небайдужі громадяни міста, батьки загиблої Катерини Литкіної та керівники слідства смерті неповнолітньої.

Громада не задоволена роботою нововолинської поліції, жителі нашого міста активно висловлювали думку, захищали інтереси батьків загиблої. Люди вимагали справедливого розслідування, наголошували на тому, що головні підозрювані переховуються, один з них взагалі  зник у невідомому напрямку ще тиждень тому. Виник ряд питань та претензій, вимагали термінової заборони виїзду неповнолітніх підозрюваних за межі України , а також контролю усіх кордонів. Жителі Нововолинська налякані, переймаються за власних дітей, тому хочуть чесності та прозорості. Батьки Катерини також обурені пасивністю правоохоронних органів, зауважують, що  поліція нехтувала своїми обов’язками, до активних пошуків залучилась не одразу.

“Пройде час і в нашому місті буде повторюватися така ситуація. Що ви тоді будете робити?” – звернувся до правоохоронців  батько загиблої Сергій Литкін.

Отже, громада вимагає ретельного огляду цієї справи, рішучих дій та публічності. Зауважимо, що на організовану народом зустріч були запрошені представники міської ради, але, на жаль, зі сторони Сапожнікова ніхто не відреагував, тому заплановано зустрічатися надалі з батьками Катерини Литкіної, підтримувати їхні інтереси та залучати центральне телебачення.

Інтернет видання “БУГ” слідкуватиме за подіями та надаватиме відповідну інформацію.

IMG_2755
DSC07042

Поховали Катерину Литкіну 13-го серпня на місцевому дитячому кладовищі.

_MG_2474
_MG_2471




коментарів: 30
  1. батько все правильно сказав.
    “вже допустили” – більш і не треба. а якщо таке почнеться, що будь хто зможе вбити і сховатись від відповідальності за кордоном – то навіщо нам дарма та поліція?

    а справу так і не розкриють. вангую.

  2. буде ж так само як із Назаром Баценком – широкий резонанс, але нічого нікому не відомо, які результати розслідування.

  3. вы думаете это одно убийство которое не раследуется?убийцы не садятся а становятся стукачами

    • Не расследуется только в фантазиях разных тролей без ников.
      “убийцы не садятся а становятся стукачами”- меньше российских сериалов смотри…

  4. В нашому місті давно панує бандитизм. Невідомо під якими наркотичними чи алкольними засобами були злочинці. Проблема нашого міста набагато глибша. Влада і міліція думає , що вони власники нашого міста. Але корупція досягла свого апогею. Бо ланцюжок набагато довший. І тягнеться він ще з СССР.Це такий собі “дикий капіталізм” , який панує у нас у місті. Продають все і всім. Діти необмежені в доступі до всілякої гадості. А це результат… В місті крадуть , продають наркотики , і вбивають людей. Ми дійшли до краю … Я люблю своє місто і мене не всерівно , що з ним буде … Тому потрібно щось з цим всім робити. Молоді в нас вистачає . І вона свідома . Треба брати в свої руки і привести до вдади людину, яка подбає про нас всіх. Молоду і з віддачею для міста житиме. Щоб такі речі не траплялись більше ніколи.

  5. Ця молода людина сама має зрозуміти, що може керувати містом, інакше буде чиєюсь маріонеткою.
    Чи може хочите собі Топорівського? Жовтневе обрадується і віддасть з радостью.

  6. Місту ГАНЬБА, якщо назбиралась тільки якась сотня небайдужих.

    • Ця сотня зібралась по одному-единому посту за день з моменту опублікування.І без всяких *організаторів*.Так,що все нормально,а якщо в слідуючий раз приведуть з собою друзів-буде ще краще.Так дружно можна і владу нормальну вибрати і порядок в місті навести!

  7. Якщоб зібралась ця сотня раніше, не було тупих коментарів, які збивали б зі сліду, і маси лишньої інформації, якуж виливали тонами…. Наш менталітет такий, коли потрібно не допоможуть, а коли і так погано, накидаються як шакали. Так і живемо. В рідній країні, серед байдужих людей.В особливості тих, хто хоче піднятись ха рахунок чужого горя. Шакали.

  8. колпака,если ты умный человек,то понимаешь,что в такой ситуации никто подыматься не хочет,никому это не надо!А надо нормальное расследование!Что бы наши дети нормально ходили по улицам!

  9. Шкода що вибори не скоро( У нашому місті все робиться лише перед виборами. Тоді і мер і депутати виходять до народу. Цей мітинг потрібен батькам дівчинки і всім небайдужим нововолинцям. На жаль влада як завжди з народом лише коли потрібні голоси. Не потрібно мовчати, дівчинку не повернеш, але нам і нашим дітям в цьому місті жити! А яким воно буде залежить від нас!

  10. Хочемо собі Топорівського! Тільки такі люди будуть думати про місто, а не про своі кармани! З місцевоі влади не знайщлося нікого, щоб підтримати батьків.. А чого приходити, тож не вибори..

  11. Пригадайте випадок, коли декілька років тому, в Миколаєві, сини мажорів живцем спалювали Оксану Макар. Їх ніхто тоді на гарячому не зловив, а тільки підозра була, бо останній раз її бачили з тими хлопцями. Якби тоді люди не вийшли на мітинг, то до сьогодні ніхто не був би покараний. Це, що сталося в нашому місті, щось схоже до того, що було в Миколаєві.

  12. Потрібно спитати врешті-решт міського голову про 5 його попередніх передвиборчих обіцянок. Він там обіцяв і не слабку боротьбу зі злочинністю. Чого він тільки нам не обіцяв… Ось із нього й потрібно було починати. Створити ініціативну групу із числа громадськості. Обрати керівний склад і намітити план роботи із поліцією, місцевою владою, лікарнею (де хабарі аж шкварчать у кожному кабінеті)і прокуратурою. А так, що? В.Б. не прийшов. Він на такі заходи не ходить. Чому молодь не пішла до нього? До фешенебельної вілли, яку він донедавна “орендував” у племінника. :)))

    • До нього не пішли,бо всі знають який би був результат! А те,що нікого з влади не було-це кращий результат. А про методи боротьби можна і посперечатись-за вікном 21-е століття.Потрібна ефективність. давайте зустрінемось.

  13. Позор Нововолинську прийшло пару людей.Хто ж на них увагу зверне????Невже всім начхати що відбувається в їхньому місті?Ганьба!!!!!!!

  14. Ви помітили- зникла 1 серпня, а заявили в міліцію 3 серпня.!Як це розуміти???І батько почав шукати 3 серпня.Нормальні батьки на другу годину після зникнення вже б були в міліції. А ці виходить, спеціально відтягували візит вдо правоохоронців.

  15. Батьки чекали коли пройде троє суток щоб поліція почала шукати.А вони навіть через тиждень не збиралися цього робити

    • ..а ви на батьків не грішіть,бійтесь Бога!…ви подивіться на того батька,на ньому лиця не має,взагалі це справа органів,але в нас не помажеш-не поїдеш!!!

  16. цікаво,чому мої коменти не включає редактор???як це так поховали без встановлення причин смерті??..а в Нововолинську міліція завжди “кришувала” всіх хто платив-навіть наркопритони,то було 10-15 років назад….нічого не змінилось…….

  17. Люди ….я свого часу молодою дівчиною не могла жити в цьому місті,виїхала ще у 20 років. Таке було завжди,спочатку повно зеків, що будували місто знущались з дівчат і жінок,потім “мєсние братки” ,витворяли що хотіли. А скільки промовчували і заберали заяви ,боючись. Бачу що і по сьогодні така ж ситуація . Шкода що за 20 років так і не прозріли люди.

  18. Поліцію треба розігнати всю.Як так лежала мертва 11 днів в них під носом а вони тільки катались на машині по місту.За день можна було прочесати весь Нововолинськ!!!Скільки там є того міста

  19. Ну забуваймо, що пан Литвин не пройшов атестацію будучи заступником по слідству і після цього очолив слідство:))))
    Ось так проходить реформа :)

  20. Чому ніде немає фото тих хлопців?? Не вірю, що ні у кого немає навіть фото з мобілки)) скільки питають за іх фото і ніхто не виставить..

  21. Слідкую за подіями кожної години. Мотивом для такого важкого злочину може бути фото, яке Катя завантажила в контакт 31.07.2016 на якому зображені щасливі, закохані молоді люди. Телефон з місця події зник, якщо я правильно зрозумів (адже є інформація, що ювелірні вироби на дівчині лишились). У дівчини поганий зір, вона сама піднятись туди не могла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер