<

Нардеп Гузь запросив прем’єр-міністра Шмигаля на Волинь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:16 | 27.09.2021 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
892
/ Коментарі відсутні

Народний депутат Ігор Гузь у залі Верховної Ради під час запитань до уряду запросив прем’єр-міністра Шмигаля у Нововолинськ, щоб він роз’яснив, як уряд планує трансформувати вугільний регіон.

Під час засідання депутат нагадав, що пан Шмигаль призначений на обійману посаду від 4-го березня 2020-го року і відтоді жодного разу не приїхав на Волинь, повідомляє Гузь у фейсбуці.

“Я вам рекомендую трохи частіше їздити в регіони. Якщо прем’єр працює півтора роки і ні разу не приїхав у регіон, це, з моєї точки зору, йому мінус.

Я представляю шахтарське місто Нововолинськ, де, фактично, існує єдина шахта, яка будується – № 10 “Нововолинська”, і ще дві існуючі. Дуже багато проблем.

Хотілося б вашого особистого втручання. Знаю, що є затверджений проект трансформації вугільних регіонів – це добре. Але давайте, щоб ми на рівні прем’єр-міністра пробували заглиблюватися на місці, роз’яснюючи основним фігурам – керівникам міст, шахт, профспілок, яке майбутнє вугільних регіонів”, – звернувся парламентар до керівника уряду.

Пан Шмигаль подякував за запрошення. Він скерував питання до міністра енергетики України – Германа Галущенка.

“У нас щоденна комунікація із директорами шахт, у тому числі на Волині. Радий долучитися до будь-яких обговорень будь-яких питань”, – наголосив міністр.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок