<

Наказ про закриття шахти № 9 “Нововолинська” скасували

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:21 | 16.03.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
12
/ коментарів 7

Наказ про закриття нововолинської копальні №9 скасовано. Про це повідомив заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Анатолій Корзун на 8-му позачерговому з’їзді НПГУ.

Голова МО НПГУ Анатолій Мухомеджанов розповів, що відповідаючи на питання про подальшу долю нововолинської копальні, заступник міністра енергетики зауважив: наказ про закриття шахти №9 скасовано. Таке рішення, зі слів Корзуна, було прийняте 15-го березня. Згідно його слів, шахта №9 “Нововолинська” працюватиме.

Нагадаємо, що 17-го серпня 2015 року на ДП “Волиньвугілля” прийшов наказ Кабінету міністрів України №584 про закриття нововолинських копалень №1 і  №9.

14-го вересня у першу зміну шахта №9 “Нововолинська” не працювала. Шахтарі вийшли на стихійну акцію протесту через заборгованість та наказ Міненерговуглепрому №550 від 21-го серпня 2015 року, підписаний першим заступником міністра, про виведення шахти №9 зі складу ДП “Волиньвугілля” і перетворення її в окрему юридичну одиницю.

Гірники впевнені, що промислові запаси вугілля дозволяють вугільному підприємству продовжити роботу до 2020-го року.




коментарів: 7
  1. Навіщо так брехати людям!!Покажи копію наказу міністра на відміну закриття шахти №9! Такого наказу не існує!!! Махумеджанов впроваджує брехліву політику Сапожнікова. Союз сепара та таджика знищує ВОЛИНь!

  2. А це означає що Бужанці крах. Докричались. І кожна шахта хай получає від свого добутого вугілля окремо. Бодіна мрія збулась.

    • Не дочекаэтесь Ви краху Бужанки нiколи! Уявiть, що э такi виродки, якi так переповненi ненавистю до шахтарiв Бужанки!

  3. Де наказ міністра про скасування наказу Кабміну? Номер, дата, підпис? Може той Корзун в вуха дув Мухомежанову для заспокоєння. Бо обіцянка, то є цяцянка для радості!

    • Корзун А.В. навить в очi не бачив та не чув за Мухамеджанова. То йому Сапожнiков надиктував

  4. вже ми чули як Мухамеджанов кричав що першу шахту не зкароем не в якому разі !!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер