<

Начальник управління освіти Нововолинська Сергій Мороз: «Нова посада дає більше можливостей»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:21 | 10.08.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3122
/ коментарів 7

У студію БУГу 5-го серпня, перебуваючи третій день на посаді, завітав начальник управління освіти Нововолинська Сергій Мороз.

Сергій Володимирович 10 років займав посаду директора ліцею №1. Педагогічний стаж – 25 років. В інтерв’ю говорили про нові обов’язки, конкурси на посади керівників навчальних закладів та загалом про систему освіти громади і чи ознайомився новопризначений начальник з наявними проблемами.

БУГ дізнався про підготовку шкіл до нового навчального року, чи будуть традиційні лінійки, про систему оцінювання для початкової школи і перейменування закладів освіти в ліцеї.

Зачепили також тему «поборів», яку постійно піднімають батьки.

Детальніше – дивіться у відеоінтерв’ю:




коментарів: 7
    • Шо, Іван, пpoйшов таки твій кoмeнтар цензyру? ;)
      Бyг бaнить любе слoво, де є кoмбінація букв б-o-p (шoб чесне ім’я чиннoго мepа не було, бува, викopистанe “вcyє”), із-за тoго і зaтpимка твoго кoментаpя.

  1. доброго дня микинули на управліня освіти нововолинської міскеї ради кошти помилково це мала бути оплата за садік куди мені звернутися…

  2. Чудова людина, компетентний керівник! Знає про проблеми освіти і як їх вирішити. Піклується як про учнів, так і про вчителів. Новатор своєї справи! Достойний такої посади! Освіта в надійних руках!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок