<

На рахунки ДП «Волиньвугілля» надійшли кошти для виплати заробітної плати шахтарям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:32 | 2.12.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Учора на рахунки ДП «Волиньвугілля» надійшли кошти від реалізації вугілля – 3 млн 600 тис. грн.

Відтак, відповідну суму можна буде спрямувати на погашення заборгованості із зарплати. Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Борги ж – реальна проблема для державного підприємства. Нині «Волиньвугілля» не виплатило працівникам 4 млн 186 тис. грн за вересень 2015 року. За жовтень – 19 млн 124 тис. грн. Варто зауважити, що в цифри закладено і безпосередньо заробіток, і нарахування.

Відтак, аби врегулювати ситуацію й напрацювати реальний механізм подальших дій, на прохання голови облдержадміністрації Володимира Гунчик Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков провів робочу нараду з керівництвом ДП «Волиньвугілля», представниками шахтарських колективів та лідерами профспілок. Детально зупинилися не лише на питанні заборгованості, але й обговорили перспективи функціонування та розвитку галузі у 2016 році.

А от на 10-й «Нововолинській, – єдиній копальні в Україні, яка будується, й на яку керівництво області покладає особливі сподівання в контексті реформування волинської вугільної галузі, справи ліпші. Ця шахта – без боргів.




коментарів: 2
  1. Цікаво а що з 1шахтою? Як заробітна плата? Ато люди півроку як розрахувались а розрахункових кат-ма! Що все шукають “доцільність виплати”? Дивно як там шахтарі ще працюють на що сподіваються?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер