<

На працівників, які облаштовували «лежачі поліцейські» в Нововолинську, викликали поліцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:38 | 23.07.2020 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
20
/ коментарів 17

23-го липня на вулиці Східній у Нововолинську розгорівся конфлікт між учасниками дорожнього руху та будівельниками, які прокладали на дорозі «лежачі поліцейські». Все через те, що водії нарікали на висоту примусових елементів зниження швидкості, навіть викликали поліцію.

Про це повідомляє Славко Святинчук на своєму каналі в ютубі.

Він каже, що водії, які проїжджали повз, нецензурно висловлювались до робітників щодо встановлення «лежачих поліцейських», які на їхню думку зависокі. У зв’язку з цим хтось викликав поліцію.

“Буквально місяць тому моя дружина написала заяву і ми зібрали підписи жителів вулиці про те, що хочемо, аби тут проклали «лежачий поліцейський». Це для того, аби по нашій вулиці не ганяли машини зі швидкістю 120-160 км/год. Але в ході робіт з’явились недоброзичливці, які не живуть тут і висловлюють своє невдоволення, матюкаючись на людей, які виконують ці роботи.

Я в їхній захист знімаю це відео і хочу сказати, що я дуже вдячний: по вулиці їздять автобуси, фури… Адже є траса поруч, всі хочуть скоротити на 2 кілометри, аби заїхати на 15-й мікрорайон. Машина важка “пролетіла” – в людини позлітав шифер з даху. Старожили вулиці кажуть, раніше тут на дорозі в бадмінтон грали – машин проїжджало одна-дві на день. А тепер всі скорочують шлях…”, – каже Славко Святинчук.

Він розповідає, чоловіки, які виконували роботи, за день наслухались невдоволень: близько 20-ти машин зупинялись, аби нецензурно висловитись на їх рахунок. Мовляв, «лежачі поліцейські» зависокі і це загрожує пошкодженням автомобіля.

Хоча нічого поганого вони не зробили, каже Святинчук, лише зробили так, аби водії звертали увагу на правила дорожнього руху.

“Неподалік встановлений дорожній знак “Обмеження швидкості 40 км” – з такою швидкістю на вулиці Східній дуже мало хто їздить. Навіть сьогодні (23-тє липня, – ред.) розганялись, після того, як проїжджали перший прокладений «лежачий поліцейський», на знаки не дивилися, це зафільмовано на відео”, – каже Славко Святинчук.




коментарів: 17
  1. Хотів би побачити відео на якому Славко на власному авто проїзджає лежачого з швидкістю 40км/год

  2. Їхав сьогодні тудою, ніколи не літав там, але вибачте доходить до абсурду, доріг в місті толкових нема, зато поліцейських наклали, дурдом.

  3. Сам той Славко Святинчук неодноразово скорочував н від вопака -шевченком, щоб до хати не обїжати 2 км
    А тепер тут розказує, як люди їздять

  4. Коли вам Коптюк зробить добре, хоча б до виборів, десь сховався, не позорив би друга.

    • Блок бетонний поставте, і славко буде в ейфорії,
      Бадмінтон гратме в рожевих окулярах

  5. Поставили б пластикові а не городили 20 см гору, деб..и,
    Дорога для того щоб їздити а не в бадмінтон грати,тим більше до парку не так вже й далеко, славіку до города щоб доїхати не треба нічого переїжати напевно? А мені від хлібзавода що через трасу їхати до лікарні?

    • Можуть асфальт подовбати,засипати болотом і точно ніхто не буде там їздити,цікаво як люди з центральних ввлиць не скаржаться на автомобілі?

  6. Біля кожної крутої хати по “лежачому” поліцейскому за бюджетні кошти. Асфальтні вже давно заборонені, є стандартні, гумові, гарні і в раз п’ять дешевші, ніж оце Коптюкове ЧУДО. Дорога не для того, щоб діти грали в бадмінтон, а щоб проїжджали машини. О! Як вибори пройдуть і виграє Борисович, тоді заживемо. Всі хто віддасть свій голос за ВІКТОРА САПОЖНІКОВА, тому подарунок від Коптюка по “лежачому” поліцейскому за бюджетні кошти.

  7. Колись старожили і інтернету не мали .зрівнюють як колись було мало машин у людей .ну ляпуху наліпили ужасну тільки скейтом з неї зїзжати.

  8. Поробили по місту якихось горбів без ніяких на те дозволів і норм , що може призвести до створення аварійних ситуацій , поломки автомобіля , до речі що вже бувало і нераз , хто давав дозвіл на ті горби беріть на себе відповідальність за можливі наслідки .

  9. Підкажіть, будь ласка,за чий кошт проклали обмежувачі швидкості? По вулиці. Липинського теж ганяють, як навіженні.Рожелюк дав відповідь,що це за рахунок мешканців вулиці з дозволу міліції. На що у мене збирають
    податок?

  10. Славко,візьми в того рибака,жовтого мотоцикла та спробуй політати,через поліцаїв.

  11. Будуть водії норм перешкод не буде!
    А так воно вип’є бірмікса очі бараніють,сідає в свого возика думає шо ракета і газуе поки собі лоба не розібє або інших людей не покалічить!

  12. До чого тут водії , мова проте що покладені на дорогу горби мають привести до законних розмірів , зробити розмітку, знаки потрібні поставити , і взагалі цікаво глянути на проектну документацію і ким вона завірена – чи все на око робиться і без ніяких документів . По простому цю халтуру потрібно перероблювати виконавцям за власний рахунок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця