<

На першій шахті у Нововолинську знову крадіжка зі зломом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:24 | 20.11.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ коментарів 6

Завдяки пильності та професійним діям працівників служби охорони Шахти №1 спроба зловмисників скоїти крадіжку в приміщенні технічного комплексу шахти закінчилася невдало – їх затримали на «гарячому».

19 листопада 2016 року близько 23:00 години, перебуваючи на робочій зміні на державному підприємстві Шахта №1«Нововолинська», працівниками служби охорони шахти, при обході території, а саме проходячи повз приміщення технічного комплексу почули, що звідти доноситься сторонній звук, гуркіт, – пише Нововолинський інформаційний портал.

При більш детальному огляді даного приміщення, дверей і вікон виявили, що в дотичному приміщенні конвеєрної стрічки знизу було вибито дірку через яку сторонні особи і проникли в дане приміщення (див. фото):

mid1

А також з самого приміщення лунали голоси сторонніх осіб. Зважаючи на той факт, що це вихідний день і на роботі перебувають тільки певні категорії людей, попередньо переконавшись у диспетчера шахти, що на даній дільниці ніяких робіт та працівників не повинно бути, більше того наряд на виконання будь-яких робіт на даній дільниці нікому не видавався, прийняли рішення негайно на місце події викликати наряд поліції.

Після прибуття наряду поліції разом з правоохоронцями затримали чотирьох осіб які вже на той час повністю демонтували та намагалися викрасти кольорові метали (мідь) з металоуловлювача магнітного, який знаходиться в одному з приміщень технічного комплексу шахти в кількості близько 500 кг. Виявилось, що дані особи працюють на шахті №1, а також варто зазначити, що з ними разом перебував та контролював процес викрадення їх прямий начальник дільниці Мигас А. І., який агресивно сприйняв появу поліції та охорони, робив спротив правоохоронцям перебуваючи, як здалося у нетверезому стані бо від нього явно несло алкоголем. Слід зазначити, що дані підозрювані особи планували заздалегідь вчинення даного злочину, бо мали при собі, як знаряддя злому так і знаряддя вчинення злочину.

Нагадаємо, що нещодавно на даній шахті вже ставалася масштабна крадіжка, де було викрадено з підстанції, яку дістали безпосередньо з шахти кольорові метали, близько 200кг (міді).

Активісти вважають, що керівництво шахти покриває крадіжки на підприємстві та робить спротив у розслідуванні даних злочинів.

За даним факто правоохоронцями було складено протоколи та проведено слідчі дії, а працівники служби охорони шахти готують заяви на керівника місцевого відділку поліції про вчинення злочину згідно ст.ст. 185, 194 та внесення його до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно ст.214 КПК України.

mid5
mid9
mid4
mid10
mid17
mid8
mid16
mid15




коментарів: 6
    • То давай прийду до тебе додому красти ,бо мені грошей мало. Що ти мелеш підлітку

  1. Тільки що закінчився наряд на шахті №1. Народ, з вуст директора Пилипюка не пролунало жодного слова про інцидент, який трапився. Всі довольні і щасливі, нікого не збираються карати та звільняти, це доказ того, як дирекція покриває злочинців. Мабуть тому, що злочинці багато чого можуть розповісти правоохоронцям за попередні ділішки дирекції.

  2. Операця* МЕДЬ*првалилася!!!Рано чи пизно все закинчуеться!И тому на все свий час!Завжди так небуде!!Тут нема на що гришити це все ишло до того;тильки внас такий народ що коли входить в азарт то неможе зупинитись и нечуе земли пид ногами а тоди приходить кинець!!!

  3. Є інформація, що один з крадіїв якого затримали на шахті є чоловіком кандидатки на пост голови Поромівської ОТГ від партії СВОБОДА. Мабуть таким чином націоналісти вирішили підзаробити на виборчу кампанію для своєї кандидатки. ГАНЬБА і СОРОМ!!!

  4. зарплату платять і дороги не перикривають.а скорочиним і розрахованим ще з травня не виплатили.(іф. пр).ЛЕОНІДОВИЧ на лякав МИГАСА ще в травні за той електромагніт,і ПИЛИПЮК знав но мовчав!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа