<

На Нововолинській шахті “Бужанська” СБУ знову виявила недостачу вугілля, тепер вже при новому директору

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:11 | 18.08.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
440
/ коментарів 18

17-го серпня журналістів інтернет-видання БУГ було повідомлено про те, що на Нововолинській шахті “Бужанська” СБУ виявила недостачу 1500 тон вугілля. Збитки пов’язані з нестачею вугілля на суму близько 400 000 грн.

Відсутність продукції на балансі шахти не була оформлена жодним офіційним документом. На нового директора копальні Лазарука відкрито кримінальну справу.

Директор шахти “Бужанська”, зазначає, що недостача вугілля залишилась ще від попереднього директора. Виникає питання, як Олександр Лазарук зміг прийняти посаду від попередника з таким нестатком. Перед прийняттям керівництва ресурси були перераховані, акти прийому підписані.

В червні місяці, коли Олександр Лазарук приймав посаду директора шахти, був складений акт прийому, в якому зазначили, що кількість вугілля на копальні навіть перевищена.

14054822_10208996467540810_209930245_n.png




коментарів: 18
  1. Терміново потрібен Кисєльов…!!!!.. Інакше всьому гаплик..!!!.. Можна бути хорошим начальником дільниці, не більше. Бути керівником – треба мати мізки..!!!.. На роботу, не на крадіжки.

  2. Як я знаю то він БРЕХУН.Бреше на кожному кроці.Як він попав на посаду деректора цікаво?

  3. Якщо не Лазарук то Романов!Та ні Лазарук ти.При Романову на складі був плюс,чи не так Макарчук.І не підстава це,а недолуге керівництво і банальний дерибан.Хай відповідає Лазарук і відповідальні особи!!!

  4. А Кисєльов це не злодій по Вашому,йому насрать на Вас і на Ваші шахти, йому, аби набити свої кармани

    • Якщо би Кисельову дали можливiсть реалiзувати свою программу, тодi би Бужанська працювала у беззбитковому режимi, а шахтарi отримували своэчасно зарплатню та з оптимiзмом дивились у майбутнэ!

      • Бужанка в беззбитковому режимі? Такі казки може тільки Порплиця з Макарчуком розповідати. Як вже надоїло це все! Всі дурні, один Кисельов мудрий, тільки чомусь не затверджують його генералом!

  5. Для Кисельова головне розвиток та перспектива вугiльних пидприэмств,тому що вiк такий що треба думати за майбутне. Напевно цiкаво мати доброй результат, для тих хто крокуэ у перед!!

  6. Був Кисельов -виконували план ,вели монтаж нових лав та дiйсно вiрили у перспективу. З’явились корзуни та кажуть що виходу нема,треба закривати нашi шахти!
    Шахтарям треба эднатись та рятувати пiдприэмство!

  7. Кисилев що професор гірничих наук ? Судячи з його друзів, він розумом не блищить !! Він же захищав свою програму в Червонграді!! сміялися Усі ))))) пограмма така ; 9 шахту закрити! а Бужанку треба сберегти за рахунок держ підтримки!. 40% витрат він би покривав вугіллям. А 60% грошей він хотів узяти в міністерстві і закупити нове обладнення Порплыце мерседес а Макарчуку шубу))) Його програма досі працює у вигляді недостачі на складі!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер