<

Молодика, який наніс кілька ударів ножем чоловіку в Нововолинську, взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:07 | 26.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Нововолинський суд взяв під варту молодика, який біля закладу «Оболонь» наніс три ножові поранення чоловіку. Свою вину 22-річний хлопець не визнав.

Нагадаємо, 20-го листопада в 11:20 молодик, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння поблизу кафе на 15-му мікрорайоні спричинив тілесні ушкодження 38-річному чоловіку предметом, схожим на ніж, який зберігав при собі.

З мотивів раптово виниклих неприязних відносин наніс кілька ударів в ділянку живота, спричинивши проникаюче поранення черевної порожнини зліва, яке відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя.

20 листопада о 13:20 хлопця затримано у порядку, передбаченому ст. 208 КПК України. За вказаним фактом злочину внесені відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 КК України.

21-го листопада хлопцю було повідомлено про підозру. Підозрюваний своєї вини у інкримінованому злочині не визнав та від дачі показів відмовився.

До суду надійшло клопотання слідчого Нововолинського відділення поліції про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Ухвалою суду від 22-го листопада підозрюваного взяли від варту на 60 днів.

У разі визнання особи винним у вчиненні злочину, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Хлопець раніше судимий вироком Нововолинського міського суду від 21 червня 2017 року за ч. 1 ст. 186 КК України до покарання у виді штрафу в розмірі 850 грн., вироком Нововолинського міського суду від 15 жовтня 2019 року за ч. 2 ст. 296 КК України до покарання у виді обмеження волі строком на 1 рік. На підставі ст. 75 КК України звільнений від відбування покарання з випробуванням строком на один рік.

Окрім того, 25-го жовтня до Нововолинського міського суду скеровано обвинувальний акт за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 КК України – крадіжка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер