<

Мешканка Нововолинська потребує допомоги на лікування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:41 | 29.11.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
21
/ коментарів 5

Світ 20-річної мешканки Нововолинська перевернувся, коли вона зіткнулася з хворобою та підозрою на онкологію. Хоч остаточний діагноз ще не поставлений, рідні просять відгукнутися небайдужих, адже фінансові можливості обмежені, а на обстеження потрібні немалі для них кошти.

Олена Рихлік працює в нововолинській лікарні, нещодавно прийшла на роботу, допомагати хворим. Та сама зараз потребує допомоги. Дівчина знаходиться в Інституті нейрохірургії у Києві, проходить обстеження, здає необхідні аналізи та чекає на проведення операції – стереотаксичної біопсії. Вартість даної процедури 25 тисяч гривень. Для Олени та її сім’ї це чималі кошти.

Хвороба прийшла неочікувано. Кілька тижнів боліла голова, дівчина проходила амбулаторне лікування. Потім лікарі направили на КТ, а опісля на МРТ, на якому виявили вогнищеве ураження головного мозку і поки що незрозумілого характеру новоутворення. Із волинської обласної лікарні Олену направили до Києва.

Просять небайдужих відгукнутися. Допомогу на лікування можна перерахувати на картку Приватбанку 5168 7573 7221 2565 (Олена Рихлік).




коментарів: 5
  1. І за всі ці хвороби потрібно сказати дякую Сапогу що дозволив побудувати кроноспан.Формальдегіди з труби якого постійно зрошують мешканців міста.

  2. Олійний смердить не гірше. Я взагалі не знаю як біля нього люди живуть.

  3. Спочатку вказали, що точного діагнозу немає, а нижче написали діагноз якийсь та інформацію про операцію. Серйозно? Цікаво, як це так, коли вже збирають кошти на операцію без точного діагнозу.

    • Операція – біопсія, це коли беруть зразки тканин чи новоутворень і визначають, проводять дослідження на онкологію, я не медик, точно не скажу. Ці всі обстеження платні. Для дівчини, яка працює медсестрою це великі гроші. А якщо, наприклад, пів Нововолинська скинеться по гривні – будуть кошти.

      • за біопсію 25000 ? це тільки шоб сказали, є онкологія чи нема ??? Слава Україні !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа