<

Мешканець Нововолинська вкрав з автівки луцького депутата понад 30 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:35 | 11.08.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Правоохоронці затримали 35-річного нововолинця, який 7-го серпня викрав із автомобіля депутата Луцької міської ради сумку з грошима та документами.

Інцидент трапився 7-го серпня близько 16:00 в Луцьку на вулиці Даргомижського, 3. У депутата, відомого волонтера і засновника ВЦ «Серце патріота» Сергія Балицького викрали сумку із грошима та документами, пишуть Волинські Новини.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група. Під час огляду з’ясували, що зловмисник розбив скло у автомобілі та викрав сумку, в якій знаходилось понад 30 тисяч гривень та документи потерпілого. Сума завданих збитків становить 40 тисяч гривень, повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Оперативники ретельно відтворили всі обставини події, дуже швидко вже мали зображення підозрюваного з камер спостереження та майже посекундно встановили маршрут його пересування.

Наразі встановили, що кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий 35-річний житель Нововолинська. Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця