<

Колектив “Шахти “Бужанська” просить припинити неправомірні дії в.о. генерального директора ДП «Волиньвугілля»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:58 | 23.03.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
15
/ коментарів 12

Колектив ВП “Шахта “Бужанська” написав звернення з проханням вплинути на неправомірні дії з боку новопризначеного виконуючого обов’язки генерального директора ДП «Волиньвугілля».

Текст звернення подаємо без змін.

Колектив ВП “Шахта “Бужанська” звертається до Вас з проханням вплинути на неправомірні дії з боку новопризначеного виконуючого обов’язки генерального директора ДП «Волиньвугілля», щодо припинення чинити тиск на керівні кадри нашого підприємства у примусовому звільненні.  В такій ситуації, до якої призвели наші шахти, через постійне недофінансування, люди працюють на зношеному, своїми силами ремонтованому обладнанні,  в тяжких гірничо-геологічних умовах – можна знайти зачіпку про порушення до керівника будь-якого підрозділу.

В сьогоднішній критичній ситуації у ДП “Волиньвугілля” та вугільній галузі в цілому, потрібно цінувати висококваліфікованих спеціалістів з значним досвідом роботи, які користуються повагою і авторитетом в колективі. На нашу думку, і директор шахти, і головний механік є саме такими. У них освіта відповідного напрямку і величезний досвід роботи на шахтах нашого міста.

Надворі ХХІ століття, ми працюємо на державному підприємстві, тому людей зобов’язані приймати на роботу і звільняти згідно чинного в Україні законодавства, зокрема Кодекс законів про працю України регулює трудові відносини всіх працівників, сприяючи зростанню продуктивності праці, поліпшенню якості роботи, підвищенню ефективності суспільного виробництва і піднесенню на цій основі матеріального і культурного рівня життя трудящих, зміцненню трудової дисципліни і поступовому перетворенню праці на благо суспільства в першу життєву потребу кожної працездатної людини.

Пройшли ті часи, коли виганяли людей, які мають свою  власну думку. Мудра людина прислухається до критики і робить в подальшому висновки. Своїми діями Кисельов Валентин Миколайович, підсилює і так вкрай напружене соціальне становище, що в подальшому може вилитися в акції протесту. Така поведінка Валентина Миколайовича дискредитує Міністра Демчишина В.В., який довірив йому таку високу посаду та визначив перед ним чітко поставлені завдання. Керівник такого рівня повинен бути прикладом для підлеглих у своїх виробничих, моральних та ділових якостях.

Так, як в рекомендаціях на Кисельова В.М. для участі у конкурсі на посаду керівника ДП «Волиньвугілля»,  Макарчук Б.А. постійно посилається на підтримку колективу   ВП «Шахта «Бужанська», ми заявляємо, що переважна більшість нашого колективу не підтримує вищевказану особу.

Тільки своїми діями можна добитися поваги і підтримки підлеглих і колег.

Надсилаємо в додаток колективне звернення до Кисельова В.М. з особистими підписами працівників.

З повагою,

            Трудовий колектив ВП “Шахта “Бужанська” 




коментарів: 12
    • Міністру, губернатору, Сапожнікову і усім керівникам профспілок

  1. От на біса потрібно шахтарям Бужанки взагалі терпіти
    в себе на шиї хомута у вигляді дармоїдів з контори Волиньвугля? Що шахта сама не може розпорядитися власним видобутком та сама відправити вугілля на електростанції?

  2. Лугансікі питаються “рулити”. Та чомусь забуваються, що вони переселенці, на нашій території, так би мовити в гостях. А гості повинні й вести себе відповідно. Інакше підуть за двері…

  3. А куди будуть тікати Богдан, Хмельницький, Ковтуниха, Порплиця і Макарчук? Ось тобі всі сексоти ДП!

  4. Колектив шахти Бужанська – це Шарко i декiлька його однодумцiв?)правильно ген дир робить!

    • А більше ніж 300 підписів з прізвищами за 3 дні під зверненням?! і кожен день добавляються. Це декілька? Протестують не однодумці Шарка, а усі обурюються. Сьогодні накаже його звільнити, а завтра інших. Дехто навіть підходив і возмущався, що до них не підійшли за підписом. Ось це факт. І ще, йде конкретний “прес” на директорів 1 шахти, РМЗ, а на 9 вже привезли сьогодні свого директора. Вчора пригощалися і бажали Головку, в честь 50-річчя, а сьогодні – “ніж у спину”. Ось такий народ…

  5. Молодці колектив шахти Бужанської,пишіть звернення в всі правоохоронні структури , щодо неправомірних дій посадовців Волиньвугілля , можливо такі дії зупинять цих казнокрадів.
    Незаконні звільнення-це порушення прав людини і вони проходять на даний момент по всіх шахтах Волиньвугілля ,таким чином нове керівництво прибирає “не угодних” .
    А де ж ваша профспілка ,на чолі з Б.Макарчуком?
    Чому цей Макарчук і надалі не бігає під Волиньвугіллям і не кричить: ” Розігнати усе Волиньвугілля ,до це є розсадник корупції”
    Дуже вже цей Макарчук схожий на актора ,який відігравши свою сцену бере за це гроші і ховається за куліси.
    Нашим містом ходять чутки , що Богданчик декілька разів лікувався у психіатричній лікарні..маю думку що недолікувався.
    Порада усім тим,хто бігає за Богданом запитайте в нього чи він психічно здоровий?
    Адже бігати за хворим психом небезпечно для життя.
    І чому Богдан Макарчук не втручається в процеси пов’язані з незаконним звільненням шахтарів на його шахті ?
    Відповідь на мою думку спадає лише одна -це вигідно його керівникам.
    Шановні шахтарі Бужанської шахти , не мовчіть та нічого не бійтеся, якщо до вас вживають незаконні дії керівники ДП Волиньвугілля та обкрадають вас під виглядом допомоги та боротьби з корупцією ,раджу вам вживати радикальних дій.
    Не вони беруть вас на роботу ,а завдяки вам вони мають роботу !
    Тому звільнення генерального директорка є сьогодні актуальним питанням.!
    Він вам не потрібен!

  6. Ну де ви доморощені “патріоти” які ховались від повісток зі словами, кого я піду туди захищати, от як прийдуть сюди я їх тут зустріну…
    Прокидайтесь вони тут. Повірте, чомусь все рідше і рідше хочеться гордитись тим , що я УКРАЇНЕЦЬ…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер