<

Кінолог з Нововолинська Ілля Музика, який боронив Маріуполь, перебуває у російському полоні понад пів року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:37 | 12.11.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
3478
/ Коментарі відсутні

28-річний кінолог з Нововолинська Ілля Музика від початку повномасштабного вторгнення перебував у Маріуполі, захищав та обороняв мирне населення разом зі своєю дівчиною Аліною Паніною, яку 17-го жовтня звільнили з полону.

Хлопець понад 10 років проходив службу в Державній прикордонній службі, з яких 9 років працював кінологом. 12-го квітня Ілля Музика потрапив у полон до росіян з заводу Ілліча, в той час, коли інші підрозділи здійснювали прорив на Азовсталь.

Як розповіла Аліна Паніна інтернет-виданню «БУГ», завдяки тим, хто захищав кордони міста на заводі Ілліча, їм вдалось добратись до Азовсталі.

Ілля Музика до листопада 2021-го року проходив службу на пункті пропуску «Устилуг». Згодом, разом зі своєю дівчиною, працювали у порту ММТП у Маріуполі, перевіряли судна. З початку повномасштабного вторгнення боронили місто та населення від ворога.

“Заради його підтримки, кожен день перебування там здавався легшим. Він моя опора, завдяки Іллі, мені вдалось вижити і боротись до кінця”, – додала Аліна Паніна.

Дівчина з теплом згадує, що він завжди говорив їй – «Ми разом, тому пройдемо через все». Аліна Паніна дуже чекає на коханого та просить допомогти повернути Іллю додому.

Нагадаємо, що прикордонниця з Нововолинська Аліна Паніна також намагається повернути своїх чотирилапих друзів, які разом з нею перебували на заводі Азовсталь.

Песики Соня та Джессі залишились в окупованій Оленівці, під час звільнення з полону, окупанти не віддали тварин дівчині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер