<

Катерина Литкіна знайдена мертвою на териконі шахти №3 у Нововолинську [Оновлено]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:52 | 12.08.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
3174
/ коментарів 67

11-го серпня близько 21 години у Нововолинську на териконі поблизу шахти №3 було знайдено тіло 16-річної дівчини.

Загиблою виявилась Литкіна Катерина Сергіївна 1999 року народження, яка зникла першого серпня близько 23 години. У дівчини була розбита голова та грудна клітка, обличчя понівечене та прикрите волоссям. Достовірна причина смерті встановлюється.

Свідки зазначають, що помічали двох чоловіків. Є припущення, що Катерину вбив колишній хлопець Максим разом зі своїм зведеним братом Назаром.

Відомо, що молодики видалили сторінки у соціальних мережах, а Максим ще 3 серпня виїхав за кордон.

Інтернет-видання “БУГ” буде слідкувати за цією ситуацією, чекаємо на офіційні коментарі від правоохоронців.




коментарів: 67
    • Шкода дівчину…Земля їй пухом.. Переглядала інстаграм і вк. Вона була надзвичайно красивою.Я сама з Рівного) Цікаво чому про її смерть не написали на її сторінці вк? Бачу заходила 8 грудня можливо родичі.16 років вона ще навіть не пожила..

    • Ви точно знаєте? Бачили? Докази є? Якщо ні, то не наговорюйте на людей. І ні, я їх не знаю і не захищаю.

  1. Я 100% за те, щоб коли їх знайдуть, віддати батьку загиблої! Нема нічого гіршого ніж пережити своїх дітей. Мої співчуття рідним та батькам.

    • Я би хотів почути Ваші слова, коли (не дай Боже) Ви опинитесь в такій ситуації.

    • А батькові знати, що вбивця дитини просто живе, дихає цим повітрям…. Хоч ми не Боги.. та він також не має права просто собі жити. Я за тсвою дитину просто б знищила…

      • Ещё не ясно кто убил девочку . Может здесь все не так как рассказывают . Жаль что нет хороших сыщиков , а есть только с купленными дипломами дебилы .

  2. І за кордоном вбивць можна знайти,потрібні фото,імена і прізвища,за кордоном теж наших багато….

  3. Зловити,катувати і лишити інвалідаи без рук і ніг….щоб скільки жили мучились за таке

  4. Сука цеж якою *лять тварью треба бути щоб таке зробити
    ішо ви такі думаєте наше /гуманне правосуддя дасть думаю років ? /
    А за таке мало катувати мало четвертувати за таке вибл_дка стерти в порошок, шоб кажда сука подумавши про таке тільки подумавши про таке знала що ЇЇ за таке четвертують

  5. ПОБАЧИМО ЯК НОВА ПОЛІЦІЯ СПРАЦЮЄ.МАБУДЬ І ОБЛАСНИМ ПОТРІБНО ПІДКЛЮЧАТИСЬ ДО ТАКОГО РЕЗОНАНСНОГО ВБИВСТВА .І ГОЛОВНЕ,ЩОБ СУДМЕДЄКСПЕРТИЗА БУЛА ПРОВЕДЕНА НЕ НОВОВОЛИНСЬКУ. ДНК І т.д. В неділю-на площу!І так,щоб в Києві почули! Як Врадіївку.

  6. Виродки,як так можна!за що її вбивати.треба фото публікувати бившого і спільника,хто знає їх скидайте

  7. я знаю батька и маму в самого дочка 13 р слоьзи на очах тi суки нормально жити не будуть

  8. Міліцію притягнути до відповідальності за бездіяльність.
    Де це бачено, щоб в місті труп лежав стільки часу.
    Цікаво, а до якої бабки вони ходили?

  9. І взагалі треба розігнати поліцію і найняти бабок.
    вони будуть шукати вкрадене, вбивць і всфких придурків, а потім їх знайдуть і бабки будуть на них порчу насилати.

  10. Знала я Катю особисто, спілкувались колись, хоча і мало, рідко бачились в місті. Але одного разу, десь як тільки Катя зникла (хоча я цього поки не знала) приснилась мені, стояла перед мною у тому сірому топіку та шортах, пожала плечами та сказала “мене не скоро знайдуть, повір”. Наступної ночі я бачила її з подругою де йшли біля площі, але йшли по стороні стометровки, та чула як вона сказала подрузі “я ще в тебе деякий час погостюю, потім додому повернусь” (сказала так, ніби стояла поруч біля мене) у тому ж самому одязі. Лише 3 чи 4 числа дізналась що Катя зникла…

  11. Позор ментам!!! Що вони роблять на роботі,яку роботу? Пропала ДИТИНА,поступив сигнал,а вони йдіть,ждіть… Приходять іб-ми торгують і зарплату получають! Жах!!! Хай хоть 100 назв поміняють “поліція” ПОЗОР! Тільки на джипі катаються,а робочі години йдуть! А робота де?!!! Вбивцям стільки часу дали!!! Батько дівчини сам листівки розклеював,сам вів пошуки! Трутні в законі! Треба і цю “поліцію” наказати!
    Великі співчуття батькам, втратили найдорожче,мало слів, нехай спочиває з миром Ваша Катя.

    • Ніякої роботи не роблять і робити не будуть, основна ціль, відбути (не відпрацювати) вислугу років та молодим піти на пенсію і поки їм під с р а к у ніхто не дасть, працювати ніхто не буде.Я сам не один раз мав з ними справу. Та й у цьому випадку буде ІКД (імітація кипучої діяльності), але без толку, на жаль…

  12. Я надіюсь в житті вбивць станеться щось на багато страшніше смерті. І влни будуть вити від болі, але не фізичної.

  13. До останнього моменту надіялась,що Дівчинка поїхала ( з кимось,десь ) на відпочинок, та зважаючи на буремність віку ,вирішила просто втекти.Гадки немала,що може статись подібне. Наше місто і раніше неславилось хорошими подіями-їх було занадто мало,але це вже задуже!Хай Нововолинськ візьметься за пошуки подайте оголошення про рошук злочинців,обов’язково куди виїхав один із них.Варто підключити ЗМІ.Ми повсюди-Найдемо!Царство Небесне Катрусі, хай спочиває з миром.Батькам -Тримайтеся!цього дуже б хотіла ваша донечка.

  14. Сердечні співчуття батькам, та близьким!
    Хто має можливість і головне знає як, написати скаргу до вищіх посадових осіб (бажано КИЇВ),потрібно писати! Як можна бути таким халатним, коли ти захисник, пагони тобі падло дали шоб ти людей захищав і оберігав, а не випендрювався на крутому джипі серед неповнолітніх! ГАНЬБА поліції, ГАНЬБА! Ще раз прошу людей, небайдужих, хто може написати скаргу про безчинність, халатність наших поліцейських, напишіть!
    Від усього серця співчуваємо баткам!

  15. Прошу журналістів перевірити інформацію про те, що брат колишнього хлопця Каті, Назар – це прийомний син Яши Даішника. Її хлопець, Макс – це брат Назара. Надіюсь, що наша славнозвісна поліція буде адекватно розслідувати справу, незважаючи на родинні звязки підозрюваних. Це резонансна справа та жах для нашого містечка. Громадскість має підтримати батьків та сприяти правдивому розслідування та адекатному висвітлюванні справжніх фактів цієї жахливої трагедії. Це не має минути безкарно для покидьків.

  16. Всіх небайдужих просьба зібратись в неділю 14.08 16р. на площі.Побачимо і почуємо нашу поліцію і владу.Також запрошуються телебачення і медіа. Потрібно дати справедливу оцінку владі і поліції. Пора брати відповідальність на себе.Ми зможемо!!!!!

  17. Менты одного козла просто от людей спрятали где-то в КПЗ,а другая сука за границу свалила. Менты все тормозят,отец этих уродов тоже таже сука -мент. Вот и будут б…ди прятать их от народа. А че долго думать,нажать на младшего-все расскажет,и за брата-выродка и за себя. Вот и прячут правду… Дай Боже,чтобы хоть один в городе объявился,он бы мне все рассказал…

  18. Ми прийдем на площу, і покажим щьо з нашими діть такого не буде, і Яшу мента теж ждем.

  19. Всі кому не байдуже їх завтра приходьте на майдан біля ДК, продеменструємо що ми хочемо нормально жити.

  20. А звідки відомо,що колишній був зі своїм братом Назаром? Їх хтось бачив? Якщо листування зникло,то звідки така інформація? Дуже дивна історія. Можливо,не варто зациклюватися на хлопцях,а розширити коло підозрюваних? Дуже дивна історія. Всім снилася,купа містики…

  21. Мама Макса(потенційний вбивця), ще маленького його покинула на Україні і виїхала до Словенії чи Чехії, там і живе останні 15 років. То певно він звалив до неї.

  22. Гуліда Яків ПРАЦІВНИК МІЛІЦІЇ РАНІШЕ, ТЕПЕР ПРАЦІВНИК ПОЛІЦІЇ, ПРОЖИВАЄ РАЗОМ В ОДНІЙ ХАТІ З ПРИЙОМНИМ СИНОМ – НАЗАРОМ, ТА ЙОГО МАМОЮ ДО ЯКИХ ПРИЇЗДИВ КОЖЕН РІК МАКСИМ-НЕМОЖЕ НАДАТИ ЇНФОРМАЦІЇ НАВІТЬ ЯК ВИГЛЯДАЄ ЦЕЙ МАКСИМ-ЯКИЙ ВТІК В СЛОВЕНІЮ, МАЙЖЕ ЗРАЗУ ПІСЛЯ ЗНИКНЕННЯ ДІВЧИНИ, ЛЮДИ ДОБРІ ЩО ЦЕ РОБИТЬСЯ У НАС В МІСТІ

  23. Максим ще в 6 років виїхав в Словенію, для чого робити наклепи на дітей,ніхто нічого толком не знає ,і пишуть всяку всячину,як він міг зустрічатися з Катериною, коли навіть тут не жив,???вбивця собі спокійно розгулює і шукає нову жертву, а ви далі думайте що це діти таке зробили(((почули і без доказів всі поголовно пишуть одне і те саме

    • Диму без вогню не буває!!!!! Чомусь не кажуть,що до вбивства причетний Вася Пупкін чи Іван із сусідньої вулиці!!!! Тим більш Катя сама сказала,перед виходом із дому,з ким мае зустрітись,про це знають мінімум як дві людини!!!!! І ще,якщо він ні до чого не причетний,чому ж його так прикривав брат,сказавши що той вже поїхав,хоча насправді сховався в селі чи ще десь????? Чому зникло листування??? Чому не мае його сторінки??? Чому батьки ,,невинного” хлопчика самі не вийшли до людей і не намагались максимально прояснити ситуацію, тим більше люблячі батьки так і мали б вчинити???!!!!!! Вам не здається, що багато питань до конкретної людини чи не людини??!!!!

  24. Він щорічно приїзджав на літо і жив в своєї тьоті ( Яшиної жінки), а вона дуже близько проживає від Каті.

  25. 2 придурка обкурились, и убили девушку. Максим перед убийством видимо надеялся что свали т в словению и его там не найдут, наверно как гнида последняя говорил я вот уеду во словению а ты здесь умрёшь, а его братец забрал сразу себе телефон с симкой и видимо не смог преодолеть защиту телефона и поэтому поставил сммку в свой телефон что б в вк зайти и удалить всю переписку. вот и вся истоия двоих ублюдков . как говорила 1 женщина подонки 21 века мрази и предатели своей нации вот что такое молодое поколение.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер