<

У Нововолинську планують реконструкцію стадіону «Шахтар» за понад 21 мільйон грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 7.06.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
72
/ коментар 21

Стадіон «Шахтар», що у Нововолинську на проспекті Перемоги, 5, планують капітально відремонтувати за більш як 21 мільйон гривень.

Передбачається капітальний ремонт трибун та бігових доріжок. На сайті публічних закупівель Прозорро 1-го червня розмістили тендер з очікуваною вартістю 21 679 190 грн. Триватиме до 19-го червня.

За проектом передбачено капітальний ремонт існуючого покриття доріжок та секторів спортивного ядра. Буде 6 кругових доріжок та 6 – на прямій дистанції.

У секторах спортивного ядра запроектовано: сектор для стрибків в довжину і потрійного стрибка; для штовхання ядра; для метання диска і молота; для стрибків з хординою; для стрибків у висоту; яма з водою для бігу “стипль-чез”.

Відновлять спортивний газон по контуру поля.

Планується капітальний ремонт трибуни: демонтувати стадіонні сидіння та металеві кутники під сидіння; бетонні стовпчики під кутники та бетонне покриття рядів трибун; бетонне покриття рядів трибун; перед першим рядом трибун встановити металеве огородження; на трибуні 4 та 5 влаштувати металеві навіси.

Також передбачається демонтувати існуюче огородження стадіону та бетонні фундаменти під огородженням, виконати огородження цементно-піщаними блоками зі стовпчиків.




коментарів: 21
  1. Від повороту Шахти N4 (4х4) до повороту на с.Низкиничі немає нормальної тротуарної доріжки, а в деяких місцях вона взагалі відсутня. Там кожен день ходить безліч людей, діти до школи. В темну пору доби а особливо в дощову погоду там взагалі неможливо ходити. Ну зате стадіон будемо мати європейського класу на який моя сім’я і взагалі 80% населення ходить лише на день Шахтаря. Дістало!!!

  2. А що це перше у пріоритетному списку спав у місті? Краще багато щось з собаками вирішили або камери встановили, а то страшно по вулицях ходити або машину на ніч біля будинку лишити.

  3. оце намиють грошей !не вірте в тендер .в виконкомі вже знають хто виграє тендер .можу розказати схеми вигравання тендерів

      • Те що хтось ходить на стадіон раз на рік , це його особиста проблема! Спортивні споруди , якісні та безпечні треба у всіх містах! Залучати молодь до спорту треба, тоді не буде страшно ходити по вулиці! Менше наркоманів та алкоголіків буде 100%!

  4. В людей земля під ногами провалюється в прямому сенсі, а вони стадіон планують… В таких умовах життя і відсутності безпеки нікому буде ходити на стадіон – бо ні доїхати ні дойти по ямах навряд чи хто зможе. Така неадекватна розстановка пріоритетів направить здорових людей в травматологію, але точно не на стадіон.

  5. Кажется совсем недавно была группа “Здоровья” (тренер Крупская Л.А.) Места для занятий находили: стадион, школа1, подвал жека4, гимнастический зал ДСШ, танцевальный зал буд.Школяра. Было желание заниматься. А теперь: печально смотреть на курящих и молодежь с литровками пива в АТБ.

  6. Напевно, місто точно в шоколаді, лишилося тільки стадіон примарафетити…

    • Та най зроблять той стадіон! Чому так всі забили на сполох? Ваші ж діти будуть ходити туди займатися, чи не так?
      Коли ж ви нарешті перестанете винити у всьому всіх крім себе? Почніть зміни із себе? Не чекайте на допомогу від держави!
      Я рахую,що це хороша ідея зробити стадіон! Давно пора! А той хто туди приходить раз на рік най задумається і внесе корективи у власне життя! Усім бажаю спортивних звитяг і високих спортивних результатів!

      • Повністю підтримую. Просто є люди які все життя не задоволені, їм не можливо вгодити, вони самі нічого корисного не роблять, а тільки постійно скавулять, що все їм не те, все їм не так. Сумно.

  7. Спочатку потрібно робити те, що найбільше «болить» мешканцям міста! А то все одно що в квартирі без ремонту надумали міняти люстри на нові! Таке відчуття, шо робиться тільки те, де можна побільше заграбастати(((

  8. “Реконструкцію (часткова) теплової мережі від ТК 15 до ТК 17
    котельні 15 Мікрорайону в м. Нововолинськ Волинської
    області” (Заміна труб тепломережі в районі “Грін форта” поздовж дороги.)на суму 1270000 грн. проводило Комунальне підприємство “Нововолинськтеплокомуненерго” Нововолинської міської ради під керівництвом Гаврилюка А.М. Була повністю задіяна техніка (автокран, екскаватор, зварювальні апарати і т.д.), робітники Комунального підприємства “Нововолинськтеплокомуненерго”(є фото на відеокамерах АТБ, Грін форта, Медичного центру.) Наче б то, все добре, наші комунальники, за наші ж гроші ремонтують комунальне майно. НО Є ОДНЕ, НО! Гроші за виконані роботи по заміні труб в суммі 1 270 000 грн. отримало ПП “МП Сантехмонтаж” Коптюка А.В. Фірма, яка ні сном, ні духом мабуть не відає де знаходиться та теплотраса, яку вона замінила. Один “плюс” Гаврилюк А.М. змонтував дійсно нові труби. Тільки от кошти в сумі 1 270 000 грн., які наче б то мали залишитись в бюджеті міста, перейшли до Коптюка. І таке буває !!!

    • Федя! Ви мене потім візьмете на офіційну роботу з офіційною, без затримки зарплатою 8-10 тисяч грн. в місяць. Ото ж, бо й, воно!

  9. сапожніков біля своєї хати задумав ЩОСЬ побудувати, а ось немає грошенят, сказали люди – ой так так, немає правди на землі, вони щО хочуть , той звели

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер