<

Інспектор Ляля вражена: у Нововолинську ями на дорогах навіть фарбують

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:47 | 9.08.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 7

Інспектор Ляля вирішила в черговий раз проінспектувати вулиці Нововолинська. На дорогах міста, окрім ям, вона побачила цікаву картину і не може не поділитися нею з читачами «БУГу».

У Нововолинську розпочалися роботи по нанесенню дорожньої розмітки. І ями на дорогах не завада для поновлення «зебри». Пішохідний перехід на перехресті вулиць Грушевського та Стуса тепер красується розфарбованою вибоїною.

Неподалік, по тій же вулиці Грушевського, Інспектор Ляля знайшла ще одну яму.

Зазначимо, що в сидячому положенні Інспектор Ляля має зріст 6-ть сантиметрів і візуально показує, які глибокі та небезпечні можуть бути вибоїни на дорогах.

Додамо також, що вулиця Грушевського є у списку для проведення ямкового ремонту у 2018 році приватним підприємством МП «Сантехмонтаж», тому сподіваємося, що ці ями будуть усунені.




коментарів: 7
  1. Ну скажіть..ну скільки це буде продовжуватись??? Ну знову Коптюк..ну як нам того “прища”видавити з нашого міста?? Набридло…

    • самого цього “прища” видалити неможливо – от коли всіх разом, починаючи з першого, він вискочив в кріслі мера міста і закінчуючи всіма керівниками держустанов, от тоді можна сподіватись хоч на якийсь результат

  2. Те що зараз відбувається в Нововолинську (корупція, розкрадання бюджету через фірму та фірмочки “прища” Коптюка, наркоманія і т.д.) не є провиною Сапожнікова, це цілком і повністю його заслуга.

  3. А біля автостанції на виїзді де жовтий магазинчик, там була зебра перед перехрестям як повертати з автостанції в сторону веста і в сторону до перехрестя направо. ЧОГО НЕ НАНЕСЛИ ЯК БУЛО? Хтось може ткнути їх носом шоб довели до ума?

  4. Біля зупинки “на базар”
    яку пімля аварії досі непоставили також відсутня зебра хоч знаки і стоять

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця