<

Гірники “десятки” проводитимуть акцію протесту на Ягодині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:52 | 24.10.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 10

27-го жовтня працівники шахти №10 “Нововолинська” будуть проводити акцію протесту на міжнародній трасі біля митного переходу Ягодин.

Про це інтернет-видання “БУГ” повідомив голова голова Нововолинського осередку НГПУ Сергій Демченко.

Таке рішення вугільники прийняли під час зборів 24-го жовтня, на яких були присутні члени профспілок, адміністрація копальні, працівники підприємства.

Інформацію підтвердив голова “незалежників” шахти №10 Василь Прадід. Шахтарі конкретизували свої наміри, тепер шукають транспорт, гроші, складають списки людей, які поїдуть.

Основна причина акції – невиплата заробітної плати за серпень вересень і жовтень.




коментарів: 10
  1. Треба до Київа їхати їм щоб свою клоунаду показувати, а на Ягодині вони тільки нерви попсують людям та можуть по пиці собі заробити

  2. Нічого не зробиш.Тільки таким способом люди ввернуть свої зароблені гроші.Так тримати!!!

    • Які зароблені гроші? Чим зароблені? Треба правду казати-гроші на халяву вимагають просто за те, ходять на работу і з роботи. Державі ж треба определитися: як непотрібна та шахта, так і закрити її. Як колись зробила у Англії Тетчер-позакривала всі нерентабельні шахти, і шо гірше від того англійцям стало?

      • навіга ті шахти, якщо вугілля можна купувати в ПАР ? авто в полші єл.енергію в окупанта і т.д. Великій агр.державі це непотрібно…

      • Шановний “халявщик”, нехай Вам хоча б раз запропонують спуститись під землю, щоб зроміли, чи ці гроші халявні…вам не сором таке писати? Це одна із найважчих професій, за яку сьогодні платять копійки, та й ті не дають людям вчасно..

  3. ТАК АЛЕ ПЕРЕД ТИМ ЯК ЗАКРИТИ ШАХТИ АНГЛИЯ ВИДКРИЛА ВИДОБУТОК ГАЗУ І НАФТИ В ПІВНІЧНОМУ МОРІ.ШАХТАРІ ОТРИМАЛИ КОМПЕНСАЦІЇ ТАКІ ЩО ВНУКАМ ХВАТИТЬ.НЕХАЙ ПЕТЯ ПАРАШЕНКА ЗРОБИТЬ ЯК ТЕЧЧЕР-САМІ ШАТИ ПОЗАСИПАЄМО…А ТИ УМНІК СКОРО ЗА КІЛОВАТ ЕЛ.ЕНЕРГІЇ БУДЕШ 5ГРН. ПЛАТИТЬ ТОДІ ДЕБІЛ ПОБАЧИШ НАХЕРА НАМ ШАХТИ…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця