<

Директора підприємства, яке обслуговувало Нововолинську лікарню, судитимуть за привласнення 1,5 млн грн держкоштів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 7.09.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2185
/ коментарі 3

Директора підприємства, яке обслуговувало Нововолинську лікарню за часів мерства Сапожнікова, судитимуть за привласнення чужого майна, в тому числі у великих та особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем.

Слідство встановило, що кілька років поспіль посадовець подавав до виконавчого комітету Нововолинської міської ради для затвердження тарифу документи із внесеними у них недостовірними відомостями про витрати на придбання енергоносіїв для надання послуг із опалення Нововолинської центральної міської лікарні, повідомляє прокуратура Волині.

Згодом з’ясувалося, що підприємство не купувало палива у суб’єкта господарювання, вказаного у документах, і вартість послуг з надання теплової енергії завищувало.

На підставі підроблених посадовцем документів на рахунок підприємства з бюджету було зайво перераховано понад 1,5 мільйона гривень, які директор і привласнив. Далі – слово за судом.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо: Підприємство, яке обслуговувало Нововолинську лікарню за часів мерства Сапожнікова, підозрюють у привласненні понад млн грн




коментарів: 3
  1. Оце те, про що я торочу вам – нововолинським обивателям, чи й не через день: Ми ще не один рік будемо вибльовувати наслідки довгограючого “господарювання” найвищих керівників колишньої місцевої влади!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа