<

Довіра до влади, проблеми, що турбують та ставлення до політиків: показали результати соцопитування серед мешканців Нововолинської громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 27.07.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1400
/ коментарів 6

27-го липня агенція регіонального розвитку «Прибужжя» оголосила результати соціологічного опитування населення Нововолинської громади щодо рівня задоволеності роботою влади.

Як зазначає виконавча директорка агенції Олена Кандиба, інколи влада живе “в своїй бульбашці”, а виборці в своїй. Соціологія потрібна, аби показати, що хочуть люди.

Опитування щодо визначення думки громади Нововолинська проводили 9-10-го липня серед жителів громади, які досягли 18-річчя. Участь взяли 380 респондентів, серед яких 201 жінка та 179 чоловіків. Дане дослідження показує не лише роботу влади, а й допомагає скласти “портрет виборця”.

До опитування були залучені соціологи з Луцька, робили опитування по роках, місцю проживання та статі, аби охопити мешканців всіх районів Нововолинська та сіл громади. Таке ж опитування провели і в Володимирі.

Офіс Агенціїї регіонального розвитку відкрився нещодавно у Володимирі. Мета – допомагати регіону розвиватися. Один із напрямків діяльності – соціологічні опитування.

Респонденти давали відповіді на 12 запитань. Серед них було, чи задоволена громада роботою президента, міського голови та народного депутата нашого округу. 43% не задоволені роботою Зеленського. 36% мешканців оцінюють позитивно роботу Ігоря Гузя та 37% підтримують діяльність Бориса Карпуса.

Серед проблем, які найбільше турбують нововолинців – це вартість комунальних послуг, наркоманія, відсутність робочих місць, поганий стан доріг та ріст злочинності. Серед питань, які також тривожать мешканців – це погана екологія та корупція у міській владі.

Тому, на думку жителів громади, мають бути створені нові робочі місця, здійснений ремонт доріг і тротуарів та вестися боротьба з наркоманією.

Соціологічне опитування включало ще ряд питань щодо задоволеності населення роботою влади.




коментарів: 6
  1. Суб’єктивне опитування.
    Ви б ше Ісаріоновича в список включили, то ваші респонденти йому б 99% дали на більшість питань.
    Хоч одна робоча людина була опитана чи тільки ті, в кого є багато часу без діла тинятися?

  2. Щось здивувала велика кількість задоволоних роботою мера НВ. Одне правда що тільки спорт розвиває. А робочі місця і ремонт доріг навіть у список не попали….

  3. Ви гляньте на Володимир Волинський ось це я розумію мер розвиває інфраструктуру для підлітків,нові парки,дороги по всьому Володимиру нові окрім об’їздної,ОССБ намагається приводити будинки до ладу ,а у Нововолинську цю роботу виконує Сиротюк,(моя думка нічого «лічного»)…

  4. Ну нарахунок Пальонки поки поганого нічого не можу сказати, хоч за нього не проголосував. На дорогах навіть чистіше стало чим при Саганюку. Аби далі він не скурвився!! Тільки перейменування міста не до чого, як на мене.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер