<

Допоможімо прикутому до ліжка Назару Дацюку пройти реабілітацію!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:37 | 11.05.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
18
/ коментарів 5

29-річний житель Нововолинська Назар Дацюк вже 7 років прикутий до ліжка і потребує нашої допомоги.

Сім років тому Назар втратив здатність ходити. Після нещасного випадку він отримав серйозну травму з пошкодженням спинного мозку. Лікарі обіцяють поставити його на ноги, проте коштів на тривалу реабілітацію в родини нема.

Мама Назара померла чотири роки тому від онкологічного захворювання, у батька інша сім’я. Прикутим до ліжка юнаком, інвалідом першої групи, опікується бабуся.

Назар Дацюк потребує постійної фахової реабілітації, в тому числі проведення сеансів масажу лікувальної фізкультури, інших тренувань. Родина не в змозі оплатити лікування повністю.

Інтернет-видання “БУГ” просить читачів підтримати та допомогти Назару пройти повноцінну реабілітацію. Ми маємо прикласти всі зусилля для того, щоб ця людина ходила.

Хлопець намагається використати всі можливості для того, щоб почати ходити знову. Небайдужих до чужого горя людей просимо перераховувати кошти на картку “Приватбанку” 4149497824734547 (Назар Дацюк), а також “Ощадбанку” 5167490086915577

Всі, хто бажає надати допомогу, просимо також звертатися за контактним номером телефону до бабусі Назара Ганни Квасюк0683274207




коментарів: 5
  1. Чому не вказана сума яка потрібна для проведення операціі чи лікування?..просто скидати гроші?..має бути якийсь документ в якому вказується вартість лікуванння і кінцева мета чи ціль. Написано все туманно і сумбурно, якщо за це взятись серйзно на gofundme можна Зібрати чималу суму.

  2. Назар – мій друг. Сума не була вказана, тому що потрібна не просто опреація, а тривалі та інтенсивні курси реабілітації у різних закладах, різних спеціалістів, І чи буде це 2 курси чи 10, самому Богу відомо. Хто сумнівається, кому все це виглядає туманно та сумбурно, може відвідати його особисто. Назар – це людина надзвичайно сильна духом, мало в кого в здорових людей є такий оптимізм та воля до життя та одужання, як у нього. Прошу усіх небайдужих допомогти, оскільки наша безкоштовна медицина нічого безкоштовного не робить.

  3. Чудовий хлопець!З нереальною волею до життя! Знайомі з Назаром давно, також допомагала збирати кошти, поширювати інформацію. Тому підтверджую правдивість вище сказаного! Він заслуговує на те, щоб знову стати на ноги! Повернути повноцінне життя! Тому прошу всіх небайдужих відгукнутись!

  4. Вчилися в паралельних класах. Це правдива історія і реальна людина. Просимо про допомогу і максимальний репост.

  5. Одноклассники вi дгукнiтьсяiприеднуйтесь до збору коштiв для сина нашого одноклассника Колi Дацюка.Це дiйсно правда що Назар потребуется допомоги.Мiй син добре знает Назара.Не залишайтесь байдужими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок