<

Депутатська група “Справедливість” звернулася до нововолинської влади про передачу приміщення прокуратури ГО “Світ для дітей”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:28 | 26.12.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Під час сесії Нововолинської міськради 23-го грудня депутат Валерій Мних зачитав звернення депутатської групи “Справедливість” про  передачу адміністративної будівлі по вулиці Маяковського, 19 у комунальну власність територіальної громади міста за умови розміщення в ній дитячої дошкільної установи.

Заступник керівника депутатської групи “Справделивість” Валерій Мних зазначив, що у місті Нововолинську є багато приміщень колишніх дитячих дошкільних установ, які свого часу були передані у користування різним установам та організаціям, що виконують функції держави в місті. У приміщенні на вулиці Маяковського, що числиться на балансі прокуратури у Волинській області, працює всього 6 осіб.

“Реагуючи на звернення депутатів Нововолинської міської ради, до Генеральної прокуратури надійшло звернення народного депутата України Ігоря Гузя з приводу повернення в міську комунальну власність вищезгаданого приміщення.

Натомість Генпрокуратура дала відповідь, що не заперечує проти передачі адміністративної будівлі по вулиці Маяковського, 19 у комунальну власність територіальної громади міста за умови розміщення в ній дитячої дошкільної установи.

Водночас Генеральна прокуратура просить міську владу забезпечити органи прокуратури службовим приміщенням на умовах оренди, що будуть забезпечувати нормальні умови праці”, – відзначив Валерій Мних під час сесії та від імені депутатської групи “Справедливість” звернувся із проханням здійснити ряд управлінських дій з метою пошуку приміщення.

Депутат попросив також дати доручення відповідним органам прозвітуватись на наступній сесії Нововолинської міської ради про наявність та пристосованість приміщень для роботи прокуратури.

Натомість заступник мера Нововолинська Андрій Сторонський повідомив, що Генпрокуратура надала їм відповідь іншого змісту, тому питання лишається відкритим.

Нагадаємо, що автором петиції про виділення приміщення для дітей з особливими потребами став депутат Нововолинської міської ради Сергій Семенюк.

Управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради у відповідь на звернення Семенюка поінформувало, що громадській організації «Світ для дітей» було запропоновано частину приміщення колишнього дошкільного закладу № 15 та клубу «Берегиня», проте згадана організація відмовилась від даних їм пропозицій.

“Громадській організації для дітей із особливими освітніми потребами виділено аудиторію для занять в Тернопільському національному економічному університеті. Інше приміщення відсутнє” – зазначали у відповіді на звернення депутата.

Керівник ГО “Світ для дітей” Олена Токарєва натомість зауважує, що приміщення, в якому займаються діти, не має належних умов, там холодно і мало місця.




один коментар
  1. Наше УСБУ вибралося у Володимир. Ось там прекрасне місце для прокурорів. Чи міська влада вже його продала?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок