<

Чув крики: в суді заявили про нового свідка у справі вбивства Каті Литкіної

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:52 | 7.11.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
14
/ коментарі 4

6-го листопада у Ковельському міськрайонному суді продовжили розглядати справу про вбивство неповнолітньої мешканки Нововолинська Катерини Литкіної.

Захисник Олександр Волощук звернувся до суду з усним клопотанням про допит чоловіка, який зголосився свідчити у справі. Мешканець Нововолинська повідомив батькові вбитої Катерини Литкіної, що володіє інформацією, яка може бути використана при розгляді справи.

Коли суддя Логвинюк попросила Сергія Литкіна уточнити, що це за інформація, потерпілий зазначив: “Він чув крики”.

Нагадаємо, що після судового засідання 14-го вересня рідні вбитої дівчини через інтернет-видання висловили прохання до усіх, кому відомі факти стосовно останніх місць перебування їх доньки та осіб, з якими вона знаходилась, повідомити про них.

Судді задовольнили клопотання Волощука – чоловіка допитають під час наступного судового засідання 8-го листопада.

6-го листопада на розгляді справи були присутні матері обох обвинувачених у злочині. Судді заслухали свідків Тетяну Степанченко та Івана Степанченка – бабусю й дядька Катерини Литкіної.

Оскільки два кримінальних провадження об’єднали в одне, в залі суду розпочали повторний огляд письмових доказів.

Під час повторного перегляду відеозаписів з виявлення тіла по-звірячому вбитої юної жительки Нововолинська мати дівчини Вікторія Литкіна покинула залу суду.

Нагадаємо, що відео фіксували поліцейські у нічну та денну пору доби. За висновками судово-медичної експертизи встановлено, що смерть наступила через розтрощення голови.

Справу вбивства Катерини Литкіної веде прокурор Артем Рішко.




коментарів: 4
  1. ПІДАРИ МАЛОЛЕТНІ.ЯКЩО ЇХ І НЕ ПОСАДЯТЬ.МОЖЛИВО ТУТ НАКАЖУТЬ ЯК ТРЕБА,ПОКИДЬКИ

  2. Люди добрi,та скiльки вже будут знущптися над рiдними Катерина?Це ж давно вже зрозумiло ,що спецiально затянуть час,щоб цi подонки вбивцi,подошве сидiли в сiзо,iм же рахуэться по закону Савченко 1 рiк за 2

  3. отморозков защищают четыре высокооплачиваемые адвокаты!и защищают любыми способами, невзирая на законность этих способов!!!…. а *закон савченко* к сожалению, еще распространяется на отморозка С.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер