<

Чутки над БУГом: На шахті №9 «Нововолинська» зламався новий прохідницький комбайн від інвестора Венгрина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:15 | 16.04.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
13
/ коментарі 23

Інтернет-видання «БУГ» повідомили, що новий прохідницький комбайн вартістю 7,5 мільйонів гривень зламався. Його передав на шахту №9 «Нововолинська» Андрій Венгрин, якого одні ввжають “смотрящим”, інші – інвестором.

Як стверджує інсайдер, комбайн пройшов лише 5 метрів проходки та вийшов з ладу. Техніку готують відправляти на ремонт.

Нагадаємо, передали комбайн на копальню в лютому. Керівництво копальні зазначало, що інвестор надав його в оренду на безоплатне користування. Говорили за умову: оплатять за техніку тоді, коли з її допомогою будуть видобувати вугілля та зароблять гроші.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 23
  1. Да это,правда что здесь скрывать,ну разве что он не новый а с кап.ремонта.
    И люди у нас на шахте продажные,стоило два месяца дать минимальную премию как люди начали целовать детектора

  2. Це не новий комбайн, а старий, тільки пофарбований, за який від держави венгрін отримав жирні гроші. Звичайний розпил державних коштів. За що винні особи будуть нести відповідальність

    • Не пи*8ди, якщо не знаєш. Я бачив його, як він ще біля мехцеху стояв. Видно, що новий

      • Ха-ха-ха може скажеш з заваду привезли, тоді може бачив з якого. В Україні їх не випускають.

      • Я такі нові бачив колись на рмз , сам робив від шахти . Багато чого ” нового” тобто покрашеного дають на шазту .

  3. О а винуваті будуть комбайнери, слюсарі, що ніби з дуру не вміють працювати. А денюжки за ремонт хто буде платити. А так все гарно починалось.

  4. Опачки! танчік от скажи, якщо такий комбайн прохідницький котрий пройшов всього 5 метрів і здох, то якій тоді прийде тобою хвалений СТРУГ ???? павлік нам з тобою не попуті!

    З шаріка механік такій самий, як з порошенка балеріна =)

  5. я б не звертав увагу на цих гавкаючих , нявкаючих , тявкаючих і всіх кого забрали від корита . а саме – гуру , юрківа і того профсоюза … а вам , павло михайлович , удачі. до речі , запчастину до пасхи привезуть за рахунок заводу.

      • Завод в лцганонії а крмбайн новий , скоріше всьго капремонтний , а поломки це закономірність , у важких умовах працьє , у нас колись еа новому посадочне місце шароги зрізало нахер із-за неправильної експлуатаціі ( план превише всего )

    • Славіко от як торель можна до паски починити? Длч чого ти брешеш. Скоро підете з шаріками і тузіками гайтю.

    • Це що Пилип пише? Бо запчастини до паски пообіцяти в його стилі, чи хтось з прихвоснів. А хто такий “того профсоюза…” що малося на увазі? А ПМ і тобі дійсно удачі, але в бігах.

  6. Невже нового комбайна захерячили , не вміють наші люди техніку берегти . Колись пам’ятаю посадочне на турелі скрутили на новому ксп на 5 тій шахті .

  7. Вовік.фарба не творить дива.таке напівполомане привезли.напевно мало тортів зїли що він поламався.читай уважно він проїхав пять метрів.

  8. Славика не трогаете он начальство на гряду возит на отдых.У человека регрес он может себе позволить,да и язык шершавый как у кота.
    Сейчас говорят на шахте все хорошо жывут кто лизать умеют

  9. Комбайни ламаються поїзда хюндай ламаються,країна після 21 поламаїться а дурні тішаться.

  10. Оце так шарко був механіком а має стати іженером.дурдом якийсь а не шахта.найшли спеціаліста.

    • МЕХАНІК, справжній, і в кабінеті головного інженера справиться, а от головний-механіком…? Не припоминаю такого в Нововолинську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер