<

Чоловік у Нововолинську під час застілля влаштував поножів’я

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 22.06.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Затримали чоловіка, який 22-го червня прийшов у гості до знайомого в квартиру в Нововолинську та під час застілля наніс удари в живіт господарю.

Від лікаря швидкої допомоги на лінію 102 поступило повідомлення про проникаюче ножове поранення чоловіка. На місце події невідкладно виїхала слідчо-оперативна група Нововолинського відділення поліції, повідомляють на офіційній сторінці поліції у фейсбуці.

Правоохоронці, оглянувши помешкання та опитавши жителів квартири встановили, що напередодні події 28-річна жінка та її 37- річний співмешканець перебували за місцем проживання. Ввечері до них прийшов знайомий та запропонував випити спиртного.

Під час застілля між присутніми виникла словесна перепалка в результаті якої 29-річний гість схопив кухонний ніж та наніс удар у живіт чоловікові.

Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізувавали до лікарні та прооперували.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер