<

Бруківка, сокира і дошка з іржавими цвяхами. Деталі інциденту з навмисним побиттям машин в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 19.05.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
10
/ коментарів 7

Нововолинець сам відловив наркоманів, які почистили його склад на більш як 88 тисяч гривень і здав їх поліції. За дивним збігом обставин у ніч з 17 на 18 травня невідомі потрощили його авто марки “Фольксваген Туарега”.

Роман Гочачко залишив на ніч своє авто на вулиці Гагаріна біля будинку, де проживає. А коли рано-вранці побачив автомобіль – був шокований. Машина стояла повністю… порубана. Після дивного агресивного ритуалу неадеквати лишили в салоні сокиру. Били вікна і двері автівки біля третьої години ночі.

Суму збитків має встановити фахівець. Побите також заднє крило та капот. Крім сокири та бруківки, якою невідомі наносили шкоду, знайшли ще й дошку з цвяхами. Очевидно, злодії хотіли подряпати авто, але не встигли цього зробити. Крім “Фольксвагена” негідники розбили й “Ауді”, яка стояла поряд. Підприємець розглядає два варіанти: пошкодили дві машини, щоб не було підозри, що мстяться саме йому, або ж просто помилилися. Обидві автівки, до слова, срібного кольору.

Хто неадекватний пішов рубати машини вночі? Який біс змусив злочинців взяти в руки сокиру й трощити елітні авто? Ми поспілкувалися з потерпілим підприємцем Романом Гочачко. Чоловік розповів, що має проблеми із наркоманами.

“У мене обікрали склад з 9-го на 10-те травня. Торгую піною, станками для бриття “Wilkinson”. Потягли 74 ящики, вартість одного 1200 гривень. Такі станки в нас майже ніхто не продає, тому знайти їх було не складно. І от мені сказали, що носять мій товар на базарі в Нововолинську. Я приїхав, підійшов до “продавця”, кажу: “Дай ще 50 штук, як маєш”. Він розповів, що йому товар дали біля “Добряка”. Вийшов на іншого наркомана, приїхав до нього типу за товаром. Той розповів, що станки йому “підігнав” Вадік. Поїхали до Вадіка.

Кажу цим хлопцям: “Зараз друга година, до шостої ви це все збираєте і повертаєте, я вам даю ляща і розходимося”. Подзвонив їм пізніше – один не бере трубку. Другий розповів, де той живе… Коротше, здав їх поліції. Одного звати Боря, він з вулиці Ковпака. Той, що продавав товар, живе в Благодатному.

Про наркомана в поліції сказали: “Випускаємо його, що з ним робити? Він неадекватний, наколотий”. Ну і випустили його такого, в стані наркотичного сп’яніння”, – розповідає підприємець.

Сусідів ніхто так і не опитав. А люди говорять, що бачили, як наркомани “хазяйнували” біля складу, який знаходиться на вулиці Сковороди. Кажуть, товар виносили просто в одіялах і в машину складали.

Коли Роман Гочачко запитав в одного з наркозалежних, де взяв товар, той відповів, що не може сказати. Переживає, мовляв, за сім’ю. Цікаво, чи переживали неадеквати, коли робили отаке…

Підприємець підстерігав наркозалежних злодіїв на вулиці Ковпака у Нововолинську, вони його бачили і ховалися.

“Посидів три дні на Ковпака. Зранку встав – от вам ефект. Порубали машину, яка також немало грошей коштує”, – розповідає чоловік.

Поліція забрала сокиру як знаряддя злочину. Про відбитки пальців, каже постраждалий, чомусь ніхто не подумав.

Ці неадеквати й досі розгулюють вулицями Нововолинська, а можливо, вже полюють і на ваше авто. Бо що робити з наркоманами у поліцейському відділку, неадекватними і наколотими? Посилаючись на закони (або й просто), відпустити, атож…




коментарів: 7
  1. Безнаказаність породжую беззаконня.А поліція тільки там де хабарі…

  2. висловити недовіру складу нашої ПОміЛІЦІЇ.
    Вони випускають наркоманів за крадіжки постійно, видно що не просто так.

  3. Стало ще гірше ,чим при Папередніках .Такого бардака не було давно Анархія.

  4. Мало того, що нововолинська поліція не розшукує злочинців, навіть коли їм привели їх, то вони відпустили. Виникає питання, а для чого взагалі вони потрібні? Шаленну зарплату отримувати нізащо? Класна кормушка. Приїхали, дореформувались, справи заводять на неугодних з подання влади за бобло. Нічого не лишається потерпілим, як розбиратися самотужки…

  5. Романе, ти виходь, через ту шантрапу на замовника. А це явно твій конкурент по бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок