<

Без маски та документів: на жителя Нововолинська склали адмінпротокол за порушення карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 13.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 6

12-го квітня Нововолинським відділенням поліції було складено адміністративний протокол за порушення обмежувальних заходів під час карантину.

Про це повідомив БУГу т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський.

Як розповів Бучинський, чоловік в стані алкогольного сп’яніння скоював дрібне хуліганство. Порушник перебував без медичної чи захисної маски в громадському місці. Також він не мав при собі документів, що посвідчують особу.

Відомо, що чоловік був раніше судимий за ст. 115 ККУ (умисне вбивство).

Працівники поліції на порушника склали адмінпротоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство), ст. 178 (розпивання алкоголю в громадських місцях) та ст. 44-3 КУпаП (порушення правил карантину).

Нагадаємо, за порушення правил карантину “світить” штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

Загалом за вихідні поліцейські склали 29 адміністратичних протоколів.

Читайте також: “Вербна неділя у храмах Нововолинська пройшла без порушень правил карантину – поліція“.




коментарів: 6
  1. Про це треба написати в центральних новинах України.Щоб всі знали які в нас досягнення.

  2. поліція в порядку адміністративного провадження може затримати людину без документів (до трьох годин)для встановлення особи…на сьогоднішній день в Україні не має ЖОДНОГО нормативного документа який передбачає ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за відсутність документів.
    відповідно до закону України про захист населення від інфекційних хвороб накладення штрафів щодо порушення правил карантину(пересування без маски) може стосуватися ЛИШЕ хворих,інфікованих людей. якщо людина здорова то вона не може “поширювати небезпечні інфекційні хвороби”. в протоколі треба написати ,що він незаконний і ви з ним не згідні..а в суді адвокат повинен зробити свою роботу..
    на 6.04. в єдрср було внесенно 402 постанови про притягнення до адм.відповідальності за ст. 44-3 КУпАП. з них лише 32 получили штрав(в основному торгівля і перевізники)

  3. Повитирайте опу собі тим протоколом подаєш і суд і все… Нехто не зобовязаний ходити в тих масках і носити з собою паспорт це не воєний стан розвили якогось бомжа на гроші

  4. Хто не знає законів або не має знайомого юриста той може і заплатить від 17000)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця