<

Аварія у Нововолинську. На вулиці Некрасова легковий автомобіль зіткнувся з маршруткою (ОНОВЛЕНО)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:34 | 3.03.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
42
/ коментарів 6

ДТП трапилась 3-го березня у Нововолинську на вулиці Некрасова. Легковий автомобіль Форд “Фієста” рухався з 5-го мікрорайону і на слизькій дорозі не зміг розминутись з маршруткою без пасажирів.

В наслідок зіткнення постраждали водій та пасажир легкового автомобіля, рятувальникам прийшлось допомогти потерпілим вибратись із автівки. Надзвичайники транспортували травмованих до карети швидкої, далі лікарі госпіталізувати їх до лікувального закладу.

На місці події працюють працівники Поліції, більш детальніша інформація згодом.

Як встановили правоохоронці на вул. Некрасова у м. Нововолинськ трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля «Форд Фієста» під керуванням місцевого жителя 1989 року народження,  та автобусом маршрутного таксі під керуванням жителя Нововолинська 1962 року народження, як наслідок: водій та пасажир легкового автомобіля у Нововолинській центральній  міській  лікарні з тілесними ушкодженнями. У водія: ЗЧМТ, заритий перелом правого стегна зі зміщенням, забій грудної клітини. У пасажира: закритий перелом лівого стегна і зміщенням, забійна рана бороди. Автомобіль з механічними пошкодженнями на арешт майданчику Нововолинського відділу поліції.

За даним фактом  розпочато досудове розслідування, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, призначено проведення ряду експертиз з метою встановлення всіх обставин події.

Варто зазначити що обидва водія та пасажир легкового автомобіля знаходились не в стані алкогольного сп’яніння.

IMG_4838
IMG_4840
IMG_4843
IMG_4848
IMG_4850




коментарів: 6
  1. головою не думаємо ось і маємо
    в нас правило таке: хороша дорога- давлю на газ, про наслідки думаю потім

  2. Як видно з фото “маршрутка рухалась з великою швидкістю, під горбок, та ще й по зустрічній…” а бідолашка водій фієсти став жертвою браку піску на дорозі, а на правила і свій глузд наср… ми в УКРАЇНІ думай сам за себе, державі на ВАС з високого дерева на…, бережіть себе та решті буде легше!

    • По перше маршрутка не їхала по зустрічній де ви там таке побачіли, вона їхала по своїй смузі! Там винні обидвоє бо шо той шо той не Їхали зі швидкістю 40км/год а з значно більшою. По вулиці після того як проклали асфальт всі літають як навіжені а не їздять.

    • Скажіть будь ласка ,з чого ви взяли,Що маршрутка рухалася на великій швидкості та ще й по зустрічній?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер