<

Андрію Бадзюню відмовили у реєстрації депутатом Нововолинської міськради: не склав повноваження голови Іваничівської райради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:43 | 22.11.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
22
/ коментарі 3

Нововолинська ТВК 22-го листопада відмовила Андрію Бадзюню в реєстрації депутатом міськради, оскільки той поки не надав документу про те, що склав повноваження голови Іваничівської районної ради.

Інформацію БУГу підтвердив голова Нововолинської міської територіальної виборчої комісії Віктор Порплиця.

За статтею 89 Закону України про місцеві вибори особа, обрана депутатом для її реєстрації, у разі наявності іншого представницького мандата, зобов’язана подати до територіальної виборчої комісії протягом 20 днів з дня офіційного оприлюднення результатів місцевих виборів копію зареєстрованої заяви про припинення дії іншого представницького мандата.

За його словами, Андрій Бадзюнь не може бути зареєстрований депутатом міської ради, якщо не приніс документу про те, що вже не є головою Іваничівської райради.

Проте такого Бадзюнь надати поки що не взмозі, адже на останньому засіданні сесії Іваничівської районної ради не піднімалося питання про складання ним повноважень голови.

Як відомо, таким рішенням ТВК Андрій Бадзюнь незадоволений та з ним незгідний і заявив у фейсбуці: “ТВК робить безпредел”.

До слова, ТВК зареєструвала ще 5 депутатів, які були незареєстровані до першої сесії нової міськради.




коментарів: 3
  1. І нікого не цікавить, що Іваничівського району в Волинській області не існує…

  2. Жадність фраєра згубила)))
    Хоче щоб і гроші далі “капали” за голову рр і депутатом хоч кудись зайти)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця