<

Абдуллах, Мартін, Розаліїна, Юстина – які імена обирають для дітей у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:47 | 21.02.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 7

У 2017 році Нововолинським відділом державної реєстрації актів цивільного стану внесено 578 актових записів про народження, в тому числі у селищі Благодатне – 9. Безпосередньо в пологовому будинку, за пілотним проектом  Міністерства юстиції України, зареєстровано– 430 немовлят.

В порівнянні з минулими роками статистика реєстрації записів про народження Нововолинським відділом ДРАЦСу впала. Так, в 2014-му році внесено 661 актовий запис (в тому числі числі в селищі Благодатне – 41), в 2015-му – 614 (24), 2016-му – 613 (9), 2017-му – 578 (9).

В 2016-му році відділ ДРАЦСу Нововолинська приєднався до пілотного проекту Міністерства юстиції України по отриманню свідоцтва про народження дитини безпосередньо у пологовому будинку ще до виписки та було зареєстровано 349 новонарожених, в 2017-му – 430. 

Які ж імена обирали батьки у Нововолинську?

З року в рік тенденції та поширені імена змінюються. Є й такі, що лишаються актуальними довгий час.

В 2017 році у Нововолинську популярні імена для хлопчиків – Арсен, Назар, Владислав, Максим, Матвій, для дівчаток – Анна, Софія, Єва, Злата.

Незвичними іменами, якими називали нововолинці своїх синів були Дарій, Абдуллах, Дан, Єфрем, Альвіан, Мартін, а доньок – Елліна, Ріна, Сарра, Амалія, Розаліїна, Меліса, Юстина.  

В 2018 році обирали такі імена: Іліана, Анетта, Анель, Максим, Тимофій, Даніель.

А як звати Вашу дитину? Яка  Ваша думка щодо незвичних для нашої місцевості імен?

За статистикою, наданою інтернет-виданню «БУГ» Нововолинським відділом ДРАЦСу.




коментарів: 7
  1. Імена звичайно гарні і незвичні,але я завжди кажу подумати, як буде по батькові майбутнє покоління.Наприклад: Ерік -Ерікович ( вже не так і гарно)або Дан-Данович чи Абдулахович.

  2. а навіщо те по батькові потрібне??? використовується тільки як звернення кріпака до пана

  3. А у меня сын Ян,и мы живем в Торонто,и здесь нету отчества,так что никаких Яновичей у нас не будет.Хотя его имя не обычное и для Канады))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер